Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy éreznéd magad ha teljesen...

Hogy éreznéd magad ha teljesen egyedül lennél ezen a földön?

Figyelt kérdés
Nem lenne senki aki szólhatna hozzád,aki szeretne ill. gyűlölne,vagy tanítana ,nevelne. Teljesen egyedül lennél mint a kisujjam.
2008. ápr. 23. 22:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

En valoszinu elveznem egy darabig. Aztan elkezdene hianyozni a Kedvesem, Edesanyam, Nagymamaim es azok, akik kedvesek nekem.

Befordulnek es depibol kifolyolag elunnam hamar az egyeduli letet.

2008. ápr. 24. 04:37
 2/18 anonim ***** válasza:
78%
Nagyjából így érzem magam, pedig milliók vannak körülöttem. És elegem van. A legjobb lenne meghalni. Nem sok minden változna, ha mindenki eltűnne a földről, max annyi, hogy pl a boltban nem lenne aki kiszolgálna.
2008. ápr. 24. 07:02
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
ha meg akarsz halni, halj meg! ha mindenki meghalna, a végén még tényleg egyedül maradna valaki, és majd leírja, milyen volt egyedül lenni. egyébként nem értem a kérdést. a kisujjad nincs egyedül, normál esetben 4 másik ujj van mellette, sőt, ha a másik kezedet vesszük, még pluszban 5, amik közül az egyik szintén kisujj. és ha valakinek van társa, az már nincs egyedül ;)
2008. ápr. 24. 08:51
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokáig imádnám. Világot látnék, tombolnék, nekem a zene és barátom hiányozni. senki más. aztán egy idővel beleőrülnék saját magamba
2008. ápr. 24. 12:51
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
az elsö és az utolsó hozzá szóló mondta jól. elöször tetszene mindenkinek(hosszabb rövidebb idejig) a vége pedig megbolondulás. ugyan úgy éreznéd magad mint ha egy lakatlan szigeten ragadnál egyedül. (számkivetett film elég jól tükrözi az érzést) de ez még rosszabb lenne, mert remény sincs hogy valaha találkozol mással.
2008. ápr. 24. 13:11
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Kegyetlenul elveznem..., de tenyleg. Hoszabb ideig is, de igazuk va az elottem szoloknak, meg az olyan maganyos farkasoknak is mint en szukseguk van valakire.
2008. ápr. 24. 18:10
 7/18 anonim ***** válasza:
72%
Jóóóóól... a hátralevő hatvan év az életemből nem lenne elegendő arra, hogy magányossá váljak. ha meg megunnám, akkor kinyírnám magan. biztosan ellennék. (bár azért egy pilótát, egy hullámvasútkarbantartót meg néhány egyéb szakembert meghagynék{ akik természetesen egyben irtó jó pasik is volnának:) })
2008. ápr. 24. 19:29
 8/18 anonim ***** válasza:
76%
amúgy meg lehet hogy jönnének az ufók és velük jáccanék
2008. ápr. 24. 19:30
 9/18 anonim válasza:
72%
aaaaoo szuper lenne viccelsz?! csak a szex hianyozna meg a baratom persze:p
2008. ápr. 24. 20:15
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Szerintem nagyon rossz lenne, ha többen vagyunk akkor jobb!(Félek a magánytól, nagyon) Csak kár hogy ennyi hülye ember van a Földön, tisztelet a kivételnek!
2008. ápr. 25. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!