Hogy lehet arra válaszolni, hogy hány éves vagy? Lent kifejtem.
Amikor te is, és az adott srác is látja rajtad/tudja, hogy ő kicsit idősebb, te pedig fiatalabb, de mégsem lenne jó elárulni, mert az ronthat a varázson. Szóval erre, hogy lehet válaszolni? :D Frappáns kommenteket várok.
Természetesen nem eltitkolni akarom a koromat. A másik meg, hogy ne ilyen hardcore számokra gonodljatok, maximum 21.
KÖssz előre is. 16/L

Pl így:
Én 186617 órás vagyok.
Ha kérdezi ez évben mennyi mondhatod neki hogy számolja ki.
Úgy se fogja :)
De aztán már ciki neki megkérdezni hogy ez mennyi is ..
Én hány éves is vagyok ?:)

Ezt egyébként full komolyan szoktam használni élesben is.
Bejönnek az idősebb nők.
Simán kinézek 25-nek, és ha nem árulom el hogy nem annyi vagyok az úgy jó :)

Van olyan is aki fiatal és bejön.
Csak sok mai fiatal már olyan őő eltorzult :D
És ezt nem a külsőre értem.

nem igazán értem a problémád
neked tetszik ha egy fiú idősebb, de nem akarod, hoyg ő megtudja, hoyg fiatal vagy? ha nem akarod eltitkolni a korod, akkor mire jó egy "frappáns válasz"? nekünk akarsz hazudni, vagy magadnak? esetleg a srácnak? és ha kiderül utólag, és ott hagy az mire jó?
miért enm olyannal kezdesz aki nyitott rád akkor is ha fiatal vagy? amúgy is nem mindegy, ha úgyse lehet külsőről eyértelműen megállapítani, ki hány éves?
hülyeség hogya fiúk az idősebb nőkre buknak, midnenkinek más az ízlése, biztos találsz olyan idősebb srácot akinek jó vagy 16nak is vagy pont ez tetszik neki
hülyeség ilyeneken agyalni, eleve enm is ilyeneknek "kellene" számítani egy párkapcsolatban.
rengeteg ember ilyen értelemtlen dolgokon akad fenn, hoyg ki hány éves milyen magas, szőke barna, közben meg 2 hónapnál tovább nem tudnak együtt maradni, mert nem passzol a személysiégük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!