Elégedett vagy a testsúlyoddal?
Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 17:58
11/20 anonim válasza:
nem,nem vagyok elégedett,168/68 és az a baj,hogy soha nem lehetek igazán vékony,mert örököltem
12/20 anonim válasza:
Nem hiszek (teljesen) a testsúly öröklésében. Azt látom, hogy az apró gyerekkor óta azokat a SZOKÁSOKAT tanulják el a táplálkozásban, és azt a családi FELFOGÁST, amit már ősidők óta kapnak a családból. Valahogy természetesnek vesszük, hogy nem olyan ruhákat hordunk, mint amilyet nagymamáink hordtak valaha, tehát ezt meg tudjuk változtatni. De hogy mit együnk - ez annyira beágyazódik a szokásokba hogy nem és nem bír megváltozni.
14/20 anonim válasza:
Nem!
167 cm és 95 kg vagyok.
Viszont elindultam az úton, 2 hónapja még 107 voltam.
Azt gyanítom, 50 kg-val sem leszek elégedett..
Sosem, túlságosan belémforrt már..
15/20 anonim válasza:
NEM!179/80 kg!20 le kell még adnom:)
16/20 anonim válasza:
én meg vagyok elégedve..bár szeretnék kicsit izmosabb lenni...de azért így is jó:) 175 cm vagyok és 55 kg
16/L
17/20 anonim válasza:
igen X)
165 cm, 63 kg 13/L
szerintem pont jó:)
18/20 anonim válasza:
Igen, a testsúlyommal tökéletesen elégedett vagyok. 168/45 13/L de azért centire lenne mit leadnom:)
19/20 anonim válasza:
Elvagyok vele, 167cm 50kg :D
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!