Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szuperképességgel milyen lennél?

Szuperképességgel milyen lennél?

Figyelt kérdés
Ha szuperképességed lenne (erőtől függetlenül) használnád mások megsegítésére, vagy önös célok elérésére használnád inkább?

2012. máj. 16. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi lenne az a képesség. Ha magam és mások helyzetén is javíthatnék vele, nyilván mindkettőt megtenném, ha csak az egyiken, akkor azt. Evidens.
2012. máj. 16. 19:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Könnyű így azt mondani, hogy az emberek megsegítésére használnám, de láttátok, hogy 1-2 ember eszét elveszi a hatalom.

Nem tudom, mit tennék vele, de Jedi képességeket szeretnék leginkább, vagy egy Vasemberpáncélt.

2012. máj. 16. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:

attól függ mi lenne az..

ha mondjuk megkapnám a láthatatlan köpenyt, akkor elég sok mindent megtehetnék, és nem használnám rongálásra ahogy magam ismerem, talán még segítenék is az embereken, de hogy megosszam velük a titkom..áhh semmi.

amúgy a hatalom tényleg eltorzítja sokak személyiségét, nem tudom hogy ez mennyire hatna rám

2012. máj. 16. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Öncélra mindenképp illetve olyan embereken segítenék, akik MEGÉRDEMLIK!
2012. máj. 16. 21:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Tehát bíráskodnál az emberek felett, és csak azt mentenéd meg akit arra méltónak találsz? Érdekes amúgy szerintem is mennyire könnyű megváltoztatni egy ember személyiségét ilyen értékekkel
2012. máj. 16. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!