Ha azt a nevet hallod hogy Krisztina, milyen ember ugrik be neked?
Figyelt kérdés
:)2009. jún. 26. 15:59
11/28 anonim válasza:
A Mézga -család Krisztája.Más Krisztinát nem ismerek.
12/28 anonim válasza:
A szomszéd meg egy ismerős csaj.
14/28 anonim válasza:
Nekem az osztálytársam Krisztina, így azt gondolom, hogy nagyon okos, intelligens, szőkés-barna hajú, kedves lány lehetsz xD
16/28 anonim válasza:
Szerintem nagyon nőies, igényes ember. Kacér, szeret flörtölni, kicsit r*bancos! :)
17/28 anonim válasza:
festett vörös haj,vékony testalkat,és nem túl kitárulkozó(magánéletébe nem ad betekintést)ezt már írták egy páran,és ez erre a lányra is igaz.de amúgy van humorérzéke,és valóban intelligens,okos,társas lény.ő a volt munkatársam,de sajnos elsodort az élet minket ,és nem tudom mi lehet vele... :(
18/28 anonim válasza:
2.válaszoló vagyok azért írtatok hasonlóságokat ;)
és köszönöm a válaszokat a kérdezö helyébe is :)
de azért írjatok még mert kiványcsi vagyok!!!
20/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat kíváncsi voltam ,kíváncsi voltam milyen embert képzeltek :)
bár kinézetre nem hasonlítok egyikre se amit leírtatok ,inkább a belsőségek :)
2009. jún. 27. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!