Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A tanárunk csapkodja magát....

A tanárunk csapkodja magát. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
A fizika tanárunk nagyon jófej, de sajnos össze-vissza veri magát. Komoly, miközben írja a táblára a feladatot, azzal csapkodja magát, ami a keze ügyébe kerül. Nagyon ijesztő, komolyan elgondolkodom, hogy nem fáj neki? Múltkor egy könyvvel ütlegelte a csípőjét, de az volt aa legdurvább, amikor egy gumiszalaggal verte a mellét... Hatalmasakat csattan. Haverok sem tudják, miért csinálja, pedig nekik osztályfőnökük. Nem értem, hogyha ez valami fura mániája, miért nem tudja otthon kiélni miért kell órán? Tudtok valami magyarázatot erre? Elég furcsa, mikor órán, egy hatalmas csattanást hallnuk, felnézünk ez meg valami kartondobozzal csapkodja magát... (Tuti nem mazochista, vagy szadista, mert egy értelmes, kedves ember. Akkor?)

2012. máj. 13. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszélni kellene az igazgatóval. Ez nem normális dolog.
2012. máj. 13. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valami mentális problémája van.Segítségre szorul nem megvetésre.
2012. máj. 13. 22:19
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy sok a szúnyog arrafelé. Vape szúnyogriasztót próbáljatok meg elhelyezni a teremben.
2012. máj. 13. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Tudtam, hogy egyik tanár sem jobb Mr Garrisonnál.
2012. máj. 13. 22:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem fészkeltek be darazsak az ablak közelébe?
2012. aug. 7. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Ismerek olyan igazgatót aki egy orgonavesszővel járt be órára, az volt a varázspálcája. Nálunk csak 1x helyettesített, de le se tudtam venni a szemem arról a kütyüről. Úgy volt ott az asztalon, hogy bármikor felkapja, és odabasz vele az asztalra :)
2012. nov. 11. 15:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez fura. Nem kérdeztétek már meg tőle, hogy miért csinálja?
2013. márc. 6. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!