Mit kell csinálni, hogy tudjak kötelet mászni?
Húha.. hát én már elég régen tanultam, de arra emlékszem, hogy nem ment ám csak úgy rögtön elsőre. Gyakorolni kell ezt is, mint mindent. Ha most nem megy, az nem azt jelenti, hogy pár gyakorlás után sem fog. Szóval próbáljátok megragadni az összes lehetőséget a gyakorlásra, ha ott vagytok a suliban.
Először is ugye ki kell tapasztalnotok magatoknak hogy hogyan kényelmes a lábatokat tartani. Meg kell tanulni jó erősen szorítani két boka között a kötelet, olyannyira, hogy aztán rá tudjatok nehezedni.
A másik a kar.. kell hozzá valamennyi karizom az biztos.
Ezt sajnos így nem lehet írásban elmagyarázni rendesen, úgy lehet megtanulni, ha odaálltok a kötélhez és próbálgatjátok, sokat. Tudom, hogy először nagyon fárasztó és nehéz, de minél többször próbáljátok, annál könnyebb lesz. Én mikor nagyon "profi" voltam benne, tök élveztem;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!