Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Titeket erdekel az, hogy ki...

Titeket erdekel az, hogy ki hogyan velekedik rolatok?

Figyelt kérdés
szokott olyan erzesetek lenni..hogy "vajon mit gondol rolam" ..legyen az barki
2012. máj. 12. 21:10
 1/4 Tóth Bulcsú ***** válasza:
Régebben igen. Elég sok buliból kimaradtam, mondván, hogy vadidegen emberek mit gondolhatnak majd rólam. Aztán megtanultam leszarni, és ma már csak azok véleménye érdekel, akikére adok is valamit. És mennyivel bulisabb azóta az élet! :D
2012. máj. 12. 21:22
 2/4 A kérdező kommentje:
:D
2012. máj. 12. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:

úgy lehet ezt a legjobban edzeni hogy suliban/munkahelyen fingasz egy jó nagyot és próbálod leszarni hogy röhögnek

tök jó én nem próbáltam, de aki profi ebbe lehet megcsinálja:D

2012. máj. 12. 23:21
 4/4 A kérdező kommentje:
tenyleg erdekes, ha en ezt megcsinalnam nagyon megszegyelnem magam az biztos! viszont van egy ismerosom (vagyis tobb) aki/akik siman odaeresztik poenbol megcsak nemis felrehuzodva hanem a terem kozepen.. es olyankor is en szegyelem magam meg engem hoznak zavarba :))
2012. máj. 12. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!