Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Le tudod olvasni az analóg órát?

Le tudod olvasni az analóg órát?

Figyelt kérdés
Mennyire ciki, ha valaki nem tudja?
2009. jún. 25. 19:23
1 2 3 4
 31/34 Nimajrim válasza:
0%

Nem éppen dicséretes ha valaki nem tudja leolvasni, de itt egy kis könnyítés :) pik pak meg lehet tanulni

[link]

2014. nov. 13. 17:58
 32/34 anonim ***** válasza:
78%
Miért lenne ciki??? Lehet,hogy diszkalkuliás de még ő se tud róla ,barmok -.-"
2016. nov. 6. 21:25
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak akár igaza is lehet.

[link]

Ez nem arról szól, hogy ciki e vagy, sem.

Nagyon sok ilyen hasonló dolog van, amit sem a tanárok, sem az intézmények nem ismernek még és lekezelik a gyermeket és butának tartják.

Sajnos, aztán ez kihat az egyén egész életére.

Régen még rosszabb volt a helyzet e téren, de szerencsére fejlődünk, hogy mind ezt észre is vegyük és ki is szűrjük, hogy a megfelelő oktatást kapja a gyerek.

Egyébként meg egy ismerősöm a 90-es években megjósolta, hogy a jövő fiataljai nem fogják majd tudni leolvasni az analóg órákat.

Elmúlt 20 év és tényleg. Nyugaton, néhány iskolában le is vették az analóg órákat. Ugye a mai gyerekek már érintős telóval bújnak ki anyukájukból.

Teljesen más világ jön, amit mi idősebbek nehezen fogadunk be.

Hiába tanítod meg 2. osztályban az analóg óra olvasására a gyerekeket, aztán nem fogja használni soha többé és elfelejti meg nem is érdekli. A karórák már MA ékszer, dísz, magamutogatás és nem órának használják.

Az okos órák pedig teljesen más funkciót képviselnek, mint egy igazi óra.

Új világ jön, jó lesz feltekerni a gatya szárát.

2020. máj. 24. 09:13
 34/34 anonim ***** válasza:
Én koraszülött voltam, diszkalkuliás vagyok, rengetegszer próbáltam megtanulni, de másnapra mindig kiszállt a ,, tudás” a fejemből. Nekem az egész matek rengeteg szenvedést okozott már alsótól, ezért igyekszem messzire elkerülni.
jan. 27. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!