Mit tegyek, h leküzdjem e betegséget? Részletek lenn! HELP ME!
Figyelt kérdés
OLyan "betegségben" szenvedek,ami igazából olyan,hogy félek... vagyis félek,ha valamit elrontok,félek egyedül boltba mnni,félek,ha nem jól adom a pénzt az eladónak,néha még attól is,hogy az unokatesóimmal való beszélgetést el ne rontsam,apunál is ugyanez.. Vagyis nem tudom önmagat adni,és elengedni magam.. Ötleteket várnék! :((2012. máj. 9. 21:02
1/2 anonim válasza:
szerintem erre "edzeni" kéne, mert úgytűnik hogy az önállóság hiányzik belőled. ha több mindent csinálsz majd egyedül és nem támaszkodsz mások segítségére, az évek folyamán ez a fajta félelmed el fog tűnni ( gondolom még elég fiatal vagy)
2/2 anonim válasza:
Akár szorongás és pánikbetegség is állhat a háttérben!Ami általában múlt béli lelkiproblémák,kudarcos,rossz élmények válthatnak ki!Én a helyedben felkeresnék egy pszchiológust!És végig gondolnám mi válthatta ki igazán belőled!De egyébként a rendszeres mozgás,sport sokat segít!Szerintem a lovaglás,jóga kimondottan jól kezeli a lelki eredetű problémákat!És ezek jó tanácsok,nem okoskodás!De nézz utána a neten is,pánikbetegségek,agorafóbia azt hiszem és szorongás!!!!Ja és nézd meg a Titok c.filmet!Ajánlom!!!! ;-) ;-) "Agyban dől el minden!!!!" :-) :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!