Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi van velem? Kérlek olvasd el.

Mi van velem? Kérlek olvasd el.

Figyelt kérdés

Megint olyan kedvem van, hogy sz&arok mindenre, nem jó semmi, mindenki egy idióta.Tavaly ilyenkor épp a youtube Xbox 360 Gameplay videókra csorgattam a nyálam. Azóta van egy Xbox 360 Slim 250Gb + Kinect (14 játék, ebből 3 kinectes). 3 hónapja kitaláltam, hogy kell egy laptop, mert akkor csak 1 gép volt a háztartásban. Oké. Nincs egy hónapja, hogy vettem egy laptopot(Intel Core i3, 4Gb ram, gtx 560-as videókártya). Megjegyzem hogy az Xbox-hoz kb fél hónapja nem nyúltam, a laptopot is csak napi max 3 órát használom, egy kiba&szott játék sincs fenn rajta és nem is volt. Barátnőmet akivel 2 és fél hónapja ismerkedtünk meg kb fél órája küldtem el a pi&csába pedig csak azt kérdezte telefonon, hogy van-e kedvem találkozni vele holnap reggel. Nemtudom, hogy mivan velem, de egyre gyakrabban van ilyen ramaty kedvem. Az iskolában 10. osztályban 4-es 5-ös tanuló voltam, most 11-ben, holnap fogok dolgozatot írni matematikából a 2-esér.(Az utolsó 2-3 dolgozatra csak a nevemet irtam rá) Ez már nem én vagyok. :( Elég stresszes srác vagyok, hogy ezt olvasod/olvasom lejött, hogy el vagyok kényeztetve/persze nyáron dolgoztam is hogy meglegyen az xbox/.Kb 10 perce összevesztünk apával és anyával, hogy ha megbukok akkor 22 éves koromban kidobnak(nem vagyunk gazdagok, vannak gondjaink de azért megélünk) És a veszekedés után is ugy voltam ezzel a "fenyegetéssel", hogy akkor dobjál baz&dmeg. Elfogadok MINDEN fajta véleményt, csak írják le. Előre is köszönöm.

UI: most elég durván bűntudatom van a barátnőm miatt, mit mondjak neki a hosszas bocsánatkérést leszámítva?

2012. máj. 9. 18:50
 1/6 anonim válasza:
Szerintem te csak unatkozol es azt hiszed hogy nemi hangulatvalltozas miatt eljon a vilagvege,oszinten sajnallak,hogy ilyenekhez van kedved hogy semmisegek miatt panaszkodj,mi lesz veled ha valami komoly elethelyzetben kell helytallnod?Szerintem nem kell hogy megvard,hogy valaki megoldast talaljon erre a helyzetedre,hisz vannak ennel nagyobb gondok is az eletbe.Hajra!
2012. máj. 9. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:
43%

elsőre azt mondom,hogy egy hülye tahó vagy,másodszorra is ezt mondom,a barátnődet sajnálom,nem hinném,hogy ezt érdemli ,nincs kifogás a tettedre,örülhetsz ha majd megbocsát,a sulival kapcsolatban mintha játszanád a rossz fiút,igen el vagy kényeztetve az biztos

azt tanácsolom,hogy kapjál az agyadhoz,kérj bocsánatot a szüleidtől és a barátnődtől és kezdj el tanulni

2012. máj. 9. 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Nos, én nem tudom mi az az Xbox, de az valószínű, hogy a tinédzserkori stressz vagy kezdeti depresszió lehet az oka. Az biztos, hogy pszihológiai probléma. Ami a barátnődet illeti, női tanács, hogy kérj bocsánatot...
2012. máj. 9. 19:02
 4/6 A kérdező kommentje:
ömm..először is ha tahó lennék nem lennének barátaim, egyébként elhiszem hogy kiba&szott bunkó lehettem a telefonba :( unalomról annyit hogy mostanság elég sokat unatkozok, pedig sportoltam. (hoki, tenisz) iskolai rosszfiúsággal igazad lehet bár sosem fogalmazódott meg bennem hogy: namost akkor elkezdem játszani a nagymenő fiut.
2012. máj. 9. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Van valami, amivel nem akarsz szembenézni vagy amitől tartasz? Ez egy általános tanács, de hasznos lehet: bármi is adódik, legyél túl rajta, utána megnyugszol.
2012. máj. 10. 09:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Kissé úgy tűnik, hogy jó dolgodban már nem tudod, mit csinálj...

Én megérteném, hogy problémáid vannak és nem haragudnék meg, de ez én vagyok... A barátnődnek hasznos lenne, ha leírnád akár még most vagy reggel sms-ben, hogy miért viselkedtél úgy vele. Ilyenkor nem ciki, hogy nem személyesen mondod el, így is hatásos lenne. Persze személyesen is elmondhatod, ha úgy érzed menne.

Azt is mondd meg neki, hogy jó lenne, ha adna most neked egy kis időt és türelmesebb lenne veled, mert próbálod magad helyrerakni, de nekes is nehéz.

Véleményem szerint nem játékokra és kézzelfogható dolgokra van szükséged, hanem kis környezetváltozásra, valamire, ami kicsit kizökkent. Nyilván nem tudsz most elutazni kikapcsolódni... Talán próbálj meg elmenni esténként sétálni, ha van kutyátok sétáltasd meg, közben nézelődj és gondolkodj el a dolgokon, amik eszedbe jutnak.

Amúgy miért pont 22 éves korodban akarnak kidobni a szüleid? :D

2012. máj. 10. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!