Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Játszol pénznyerő gépen?...

Játszol pénznyerő gépen? Rászoktál? Függő vagy?

Figyelt kérdés
Én bizony igen. Hogy lehetne ebből kikeveredni?
2009. jún. 24. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem játszottam "nyerő"gépen, de nem is áll szándékomban. Nekem sajnos egyik rokonom jár ebben a cipőben. Már az jó, hogy felismered, hogy ez mekkora gond. Komolyan mondom, hogy rosszabb, mint a drog. Úgy keveredj ki belőle, hogy ne menj arra a helyre, ahol van játékgép, próbáld mással lekötni magad és ne tarts magadnál több készpénzt, mint amennyire szükséged van, így nem tudsz mit elkölteni. Sok sikert kívánok! Ha nem megy, nem szégyen pszichológushoz fordulni. Lehet, hogy önmagad ezt a függőséget nem fogod tudni kezelni és szakember segítségére lesz szükséged. Akárhogy is, biztos, hogy sikerül, ha tényleg elhatározod.
2009. jún. 25. 02:28
 2/6 anonim ***** válasza:

juj...sajnállak én játszottam már.:)

20 éves vagyok.apukám részben ezért vesztett el engem és anyukámat..már vagy 6 éve...olyan szinten gépezett,hogy a fizetése (az egész!!!!!)eluszott,jártunk kölcsönkérni anyuval a szomszédokhoz..szal elég húzós volt.aztán meg mindig anyun csattant az ostor pedig ő semmiről sem tehetett.volt hogy csinált 5 ezerből 30at.de volt hogy 200 e ft ment a gépbe és abból bizony egy forint nem jött vissza.amikor meg nyert egy kis zsét...apu megint kockáztatott és bedobta.nagyon nehéz ebből kiszálni,az biztos de ha hiszed ha nem apunak sikerűlt.amikor tré állapotban van akkor ugyan rá jön az 5 perc (1 évbe)de már nem ez motiválja.szal egyszerűen nem járt le a sörözöbe..és nem volt igénye a gépezésre.remélem sikerűl neked is.

2009. jún. 25. 10:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Gondolj ilyenkor mindig arra, hogy ezek a géped nem véletlenszerűen adják ki az eredmény, hanem be vannak állítva, hogy milyen arányban vigyék a pénzedet. Magyarán ezzel hosszútávon CSAK veszteni lehet.
2009. jún. 25. 11:12
 4/6 anonim ***** válasza:

na és már kikeveredtél ebből? mert volt rá időd a kérédés kiírása óta

kell legyen valami ami motivál, valami vagy valaki amiért ezt abba tudod hagyni, legyen egy célod

2010. okt. 26. 09:07
 5/6 anonim ***** válasza:
2010. okt. 26. 09:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát nem keveredtem ki. Most még rosszabb, mint valaha. Utánanéztem, ez egy progresszív betegség. Ez azt jelenti, hogyha valaki nem tudja leállítani 0-ra, akkor egyre súlyosbodik.
2010. nov. 15. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!