Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit üzennél 18 éves önmagadnak?

Mit üzennél 18 éves önmagadnak?

Figyelt kérdés
Ha visszamehetnél az időbe, milyen helyzeteken változtatnál, ha levelet írnál 18 éves önmagadnak, felnőtt fejjel mit tanácsolnál?

2012. máj. 7. 16:58
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Ne menj férjhez, és menjél az Orvosi Egyetem, Fogorvosi karára.
2012. máj. 7. 17:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy állj le a hajfestéssel, mert 27 éves korodra lyan töredezett lesz, mint az atom :))) Viccen kívül, igazából semmi mást. Amit tettem, ugyanígy tenném, arról viszont egy sort sem írnék, hogy kit vesztettem el azóta, nehogy folyton attól a naptól rettegjek. Ez most onnan jutott eszembe, hogy először megfordult a fejemben, hogy megírnám, legyek kedvesebb és többet a pótnagyimmal mert pár év és elvesztem, de aztán rájöttem, hogy akkor folyton úgy néznék rá hogy nemsokára elveszítem, szóval nem írnám meg.

Minden mást ugyanúgy csinálnék, semmit nem változtatnék, minden így volt jó, ugyanis boldog életem van :) 18 évesen mondjuk rászoktam a cigire, de mivel 5 évre rá leszoktam egyik napról a másikra, ezért még azt az 5 cigis-bulis évet sem sajnálom, király volt :) Most már férjem van és kisfiam, boldog vagyok :)

2012. máj. 7. 17:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem nem vissza kéne menni az időbe hanem előre...de azért leirom.Én például ha irhatnák egy levelet akkor azt irnám,hogy:Drága 18 éves énem,ne csinálj hüjeségeket csak azért,hogy menő legyél,ne cigizz,ne légy alkoholista,ne drogozzál csak mert a hülye barátaid azt mondják.Csak magadért változz ne mások elvárásai szerint élj,légy az aki mindig is voltál,az aki szabad akart lenni az aki tudja mi a célja.Legyél olyan mint régen...ne csak a rosszat lásd,hanem a jót is,és szeresd a szüleidet.Értékeld azt amid van...

Azért ezt irnám,mert a mostani fiatalság annyira furcsa,mindent és mindenkit megszól és én nem akarok ilyen lenni...

2012. máj. 7. 17:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez nagyon jó kérdés, tetszik.

Én azt üzenném magamnak, hogy minden rokonnal beszélgessek sokat és kérdezzek meg tőlük mindent amit csak lehet, meg persze legyek velük mindig önzetlen és kedves. A másik fontos üzenetem az lenne, hogy tanuljak tanuljak tanuljak.

2012. máj. 7. 17:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Azt tanácsolnám, hogy soha ne adja fel az álmait, hogy ne merjen belekeseredni a felnőtt létbe, hogy foggal-körömmel kapaszkodjon abba a potenciálba, amit az önmagába vetett hite képviselt.
2012. máj. 7. 17:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanék semmit, csak egy nagy pofont adnék magamnak.
2012. máj. 7. 19:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Én a 13 éves önmagamhoz mennék vissza, hogy ne akarjak öngyilkos lenni, ezzel rontottam el az egész életem.
2012. máj. 7. 19:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Miért, öngyilkos lettél?
2012. máj. 7. 19:43
 9/10 anonim ***** válasza:

azt hogy tanulj normálisan mert ráb szol és 260 kmre kell majd kollégiumban lakni mert nem vesznek fel sehova, ezenkivül ne dobd ki a barátnődet mert azota sincs másik és még mindig őt szeretem, ne add fel az álmodat..folytatni kellett volna, ne cigizz.

20f

2012. máj. 8. 17:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Sok mindent. Pl hogy ne abba a suliba menj, mert semmire sem fogsz menni vele, hanem másikba amivel sokra mész. Mibe kezdj bele minél előbb, és mire ne pazarolj időt.

ilyesmi, a többit nem írom le mert üzleti titok, a végén még valaki megcsinálja :D

2012. máj. 10. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!