Miért érzem magam "furcsának"?
Figyelt kérdés
Valamiért úgy érzem senki nem ismer, vagy legalábbis mindenki egy másik oldalam és ha megmutatnék magamból egy másik részt akkor már lehet nem annyira kedvelnének. Nem érzem úgy hogy van akinek elmondhatnám a gondolataimat mert van hogy az elég hülyeség. Nagyon másnak érzem magam és mintha megváltoztam volna. MIért van ez? 16/L2012. máj. 7. 00:28
1/9 anonim válasza:
Mi az amit furcsának gondolsz és nem mondhatsz el senkinek?
2/9 anonim válasza:
De ha még nem volt komoly párkapcsolatod, akkor ebben semmi furcsaság nincs.
Persze ez nem kitétel de gondolom nincs testvéred akivel megoszthatnád a gondolataidat.
3/9 anonim válasza:
Mert most fogsz átesni egy metamorfózison... Uááááhhh.
4/9 anonim válasza:
én is ilyen vagyok, úg érzem senkinek nem lehetek önmagam, folyton egy szerepet játszok, illetve több szerepet, olyat, amiről azt gondolom, hogy az adott embernek megfelel.. elég szörnyű, szerintem ez megfelelési kényszer, vagy nem tudom.. és lassan már nem emlékszem, milyen vagyok valójában.. és néha undorodom is magamtól. te is ezt érzed? 18/L
5/9 anonim válasza:
Barátnőd ? Barátaid ? Mesélj nekik.. :D JA és ne akarj megfelelni senkinek, csak add ÖNMAGAD
6/9 anonim válasza:
Ez az add önmagad a legnagyobb kamuduma a világon. Persze, add önmagad, amíg az megfelel a társadalmi elvárásoknak. Aztán ha kicsit máshogy gondolkodsz, akkor rögtön jön a sok idióta azzal, hogy kezeltesd magad, ez nem normális. Csak azért, mert az említett normálisak vannak többségben. Ilyen alapon innentől kezdve mindenki aki nem barna hajú, az beteg, mert a barna a normális, ők vannak többségben, aki nem barna, fesse be a haját.
7/9 A kérdező kommentje:
Ezzel az add önmagaddal csak az a bajom hogy szerintem még nem találtam meg önmagam. Vannak barátaim de szerintem senki nincs aki a teljes énemet ismerné.
2012. máj. 7. 14:11
8/9 anonim válasza:
Ha nem találtad meg még önmagad, hogy akarod hogy mások megismerjenek?
9/9 anonim válasza:
Bátran fordulj segítségért Hozzám. Írj levelet, ha úgy gondolod, segíthetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!