Fáj a bal herém már 5és fél napja! Mit csináljak? TÖBBI LENT!
Figyelt kérdés
Fociztam több mint 2óra hosszát és ott egy másfél óra után elkezdett fájni a herém. De még mondom lenyomok egy meccset és befejezem mert a futás sem ment már annyira. Már a menés is rossz volt. Ez volt 5napja. Mondom jó 1-2 nap elmúlik mert már volt ilyen tesiórán is gondoltam meghúztam valamimet és az a gond. De már kicsit aggasztó ez az állapot. A 2-3. napon a hasam alatt is fájt de az mostanra elmúlt most már csak ha a bal lábammal lépek kicsit fáj a bal herém. Mi lehet a gond? (orvoshoz nem nagyon akarok menni mert kicsit félek az ilyen dolgoknál a kivizsgálásnál.) CSAK ÉRTELMES VÁLASZOKAT! KÖSZÖNÖM!#herefájdalom #fáj a bal herém
2012. máj. 6. 15:36
1/8 A kérdező kommentje:
lemaradt:
17/F
2012. máj. 6. 16:00
2/8 A kérdező kommentje:
Elváltozást sem látok a heréknél, ugyan olyan mint volt.
2012. máj. 6. 16:28
3/8 anonim válasza:
valami belső gond ez szerintem. Szüleid tudnak róla ?
El kéne menned orvoshoz nem tudsz mást tenni!
4/8 anonim válasza:
elöfordul hogy a sok rohangálásba ahogy a herék összevissza "ugrálnak" meghuzódik v megtekeredik a herevezeték.. masszirozni" kell kicsit úgymond és elmulik elöbb utóbb mint bármelyik más huzódás. az is lehet hogy a herér tekeredik a herevezeték de az is helyre áll ettől.mivel csak az egyik fáj, nem hiszem hogy szervi elváltozás vagy ilyesmi.
5/8 A kérdező kommentje:
Szüleim nem tudnak róla, még nem szóltam nekik, mert nem akartam többek közt azért mert ugye volt már ilyen csak el is múlt 1 max. 2 nap alatt és most is így voltam vele. Ki fogom próbálni a masszírozást! Lehet, hogy ide oda "ugráltak" igen, mert nem azt a feszülős fajta boxert hordom hanem a lazábbat és ott nagyobb mozgásterük van. Köszönöm a válaszokat! Még írjatok!:)
2012. máj. 6. 18:34
6/8 anonim válasza:
Lehet hogy felfáztál, az egyik volt pasimnak is volt ilyen, elmész az orvoshogy és felír valami gyógyszert gyulladás ellen. ennyi. Jobbulást: Nikó
7/8 A kérdező kommentje:
2 hét után szinte mondhatom, hogy elmúlt! borogattam kamillateás vattával masszírozgattam, és ittam a kamilla teát. A futást és a keményebb fizikai munkákat kerültem. Ezt azért írom le, hogy hátha egy másik embernek is hasonló gondja van! Köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 16. 18:34
8/8 anonim válasza:
En azt ajanlom,hogy menj el orulogushoz,ne szegyeld magad,el sem tudod kepzelni hogy hany fajta kulonbozo betegseget elkaphattal,es ez csoppet se ciki,minden ferfinak van penisze es az urulogost meglatogatni annyi mint elmenni egy sebeszhez vagy egy belgyogyaszhozXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!