Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Titeket zavar ha fáj valami?

Titeket zavar ha fáj valami?

Figyelt kérdés
2 km-t kell futni tesin, és már alig bírom, szúr az oldalam, de nem érdekel elsőként érek célbe. Vagy epiláláskor combomon hónaljamon, mindenhol kapásból végigmegyek, bár fáj, de nem zavar. Ha megtépnek fáj, de nem baj, én is visszaütök. 15/L
2012. máj. 5. 18:52
 1/3 halibel ***** válasza:
Nem zavar. Ez van, fáj,és kész. El kell viselni, bár nincs különösebb véleményem a fájdalomról. Számomra közömbös.
2012. máj. 5. 19:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Akor te se vagy kényes:) Van, akit ha meglegyintek már sírva fakad. Úgy utálom az ilyeneket!
2012. máj. 5. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Én meg azokat utálom, akik "meglegyintenek" másokat. Amúgy igen, zavar. Miért? Mert nem normális állapot. Azt jelzi a szervezet, hogy valami nincs rendben. Most nem feltétlen az epilálásra gondolok, attól az égvilágon semmi bajod nem lesz (bár én inkább borotvát használok), de fussál csak egyszer nyugodtan amíg össze nem esel és leáll a tüdőd. :D
2012. máj. 9. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!