Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagy baj ha nagyon, de nagyon...

Nagy baj ha nagyon, de nagyon nagyon nyers a modorom és a személyiségem?

Figyelt kérdés

néha elképesztő dolgokat csinálok....jön velem szembe egy csaj és ha azt feltételezem róla, hogy ribanc akkor meglököm vállal. (na jó ez csak eddig 1*-2* fordult elő) vagy pl nagyon lenézően nézek rá, van mikor rá sem nézek (ez a legjobb mert ebből nem lehet baj).

De van mikor épp elém érne és kiköpöm a rágómat elé.

Ha az osztálytársamnak van valami baja és el kezdi ecsetelni a többieknek én oda megyek és "ki nem szarja le a problémádat, old meg magad te kis nyomorult, nyomorék, senkiházi gennyköcsög"---ezt most idéztem múlthétről.

az ilyen beszólások nem mindennaposak nálam, soha nem jártatom a szám, de ha felröppen egy téma és nem tetszik valakinek a véleménye akkor azt kegyetlenül megmondom neki.

szerintetek nyers a modorom vagy csak egyszerűen ro.hadék vagyok?

2012. máj. 5. 18:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

nekem kiütni....a fogamat....méghozzá egy lány?????????????

na azt nézném meg, úgy alá rúgnák, hogy összehugyozná magát.

egyébként 19 éves vagyok.

2012. máj. 5. 21:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor még lehet, h majd kinövöd, ki tudja? Képes lennél szétrúgni egy lányt? :/
2012. máj. 5. 23:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Neked az a bajod,hogy nem szereted saját magad.
2012. máj. 6. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!