Ti hogyan élitek meg a saját személyiségeteket, hogy egy személy vagytok? Nektek mit jelent az, hogy ti ti vagytok?
Én valahogy úgy, hogy a testem az eszköz, ami eléri, amit a szellemem akar. Van öntudatom, van énerőm, vannak céljaim, és ha elérem őket, sikerélményeim. A sikerek visznek előre. Persze sok kudarcom is van, de igyekszem őket valami jóval felülírni. Én azért vagyok én, hogy összességében pár órát boldog legyek ebben az életben, és néhányszor "itt és most" létezzek a földön, a köztes időben ezekért a pillanatokért dolgozom.
17/l
Olvastam már sok önismereti könyvet, és igazából mostanában kezdek pont rájönni, hogy én ilyen vagyok. Hobbijaim is csak azért vannak, hogy ha valakinek magamról kell beszélnem, akkor elmondhassam, hogy ezt meg azt szeretek csinálni.. De igazából nem élvezek így semmit. Megcsinálok bármit, mert nem is arról van szó, ha pl. azt mondom hogy nem élvezem a festést, hogy utálnék festeni... inkább az, hogy nekem teljesen mindegy, hogy festek, vagy semmit sem csinálok, csak nézek ki a fejemből és mindenfélén gondolkodom. De ez utóbbi nem nagyon nyűgözne le másokat, azt hiszem. :) Tehát inkább csinálok valami produktívat. A festés csak egy példa volt, régebben sokat rajzoltam, írtam, kipróbáltam több sportot, tanultam zongorázni, stb. de minden csak addig érdekel, amíg mások elismernek miatta. Most kicsit motiválatlan vagyok, mert megszakítottam a kapcsolatot csomó régebbi barátommal, és csak néhány netes ismerősöm van. Szóval nem tudom... nem tudom van-e egyáltalán olyan dolog amit tényleg azért élveznék, mert jól esik csinálni. (Vagyis inkább úgy mondanám, olyan dolog amit jól esik hosszútávon csinálni... mert amíg tart az újdonság varázsa, addig végülis minden érdekes, csak igen hamar megunok mindent.)
Második: Oké, rákeresek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!