Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nekem senkim sincsen mint...

Nekem senkim sincsen mint kéne hogy tegyek?

Figyelt kérdés
Én nem mondom el senkinek semmit hogy engem mi bánt úgy érzem engem nem szeret senki!!! Magányos vagyok !! Volt egy illető akit már nincsen köztünk és azóta mintha már nem lenne senkim!!!!
2012. máj. 4. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Barátokat kell keresned. Lehet hogy nem könnyű, de nem lehetetlen. Csak légy nyitott.
2012. máj. 4. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Menj el egy normális közösségbe. Mondjuk ide: forrasgyulekezet.hu

Lesznek majd olyan emberek, akik szeretettel fordulnak feléd.

Egyébként ezer másik közösség is van, de őket tudom ajánlani, mert ismerem:)

2012. máj. 4. 16:21
 3/6 anonim ***** válasza:

„dunai hid egy golyó gyogyszer hipó 1 cső kocsigáz garázs .

enyi észel mint neked van”

Mennyi ésszel??? :D

2012. máj. 4. 16:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Első lépésnek megteszi, hogy ide írtál! Szívesen beszélgetek veled arról ami nyom, vagy bármiről amiről szeretnél. Írj egy üzenetet, váltsunk pár levelet és jobb lesz ;)

24/f

2012. máj. 4. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Sokszor én is így érzem magam... Az én életemből is elment az a 2 személy, akiket a legjobban szerettem és akik engem is szerettek igazán. Én is azt tudom tanácsolni, hogy próbálj meg Barátokat szerezni, én is azt csinálom és segít valamelyest.

2012. máj. 4. 16:35
 6/6 anonim ***** válasza:

én is szívesen beszélgetek veled:)

18/L

2012. máj. 5. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!