Én vagyok a hibás ha elmondom a véleményem?
Figyelt kérdés
Van (inkább volt) egy barátnőm, akivel az utóbbi időben nagyon megutáltuk egymást. Az egész abból adódik, hogy nem tudja elviselni, ha valaki megmondja neki a véleményét és nem ő a kis hercegnő. Most, hogy nem vagyunk együtt csak olyan barátai vannak akik egyfolytában nyalják a seggét (bocsánat, de erre nincs szebb kifejezés) .. és amint az egyik is ellent merne neki mondani repülne a társaságából, én pedig már nem kértem ebből. Régen én voltam az egyetlen akire néha hallgatott mert ha kötekedtem akkor is csak jót akartam neki és most az új 'barátai' miatt tart ott ahol. Van egy új barátja, a lehető legrosszabb iskolából a környéken, mondhatni egy 'szolis páwa', akiktől régen hányt, most meg azt is hagyná, hogy ágyba vigye pedig csak 15 évesek vagyunk. Úgy érzem ez abból lett, hogy senki sem mondta meg neki, 'figyelj, normális vagy?!' .. nem tudom mit kellene tennem, mert már a saját bátyja sem érdekli mer "biztosan csak rosszat akar neki". Mit gondoltok, velem van a baj? Hogyan lehetne rajta újra segíteni, mert akármennyire is megbántott nekem még azért fontos, hogy mi van vele. Köszönöm előre is!:)2012. máj. 3. 18:43
1/1 anonim 

válasza:

sajnos eljön egy idő,mikor az ember égi barátai lekopnak :( velem is ez történt :S lenne kedved ismerkedni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!