Mért vonzanak a négerek jobban mint a fehérek? 17/L
Nem tudom miért de a néger fiúk sokkal jobban bejönnek mint a fehérek... Normális ez??? Van esélyem egy néger helyes sráccal össze ismerkedni??? Világos barna kék szemű,55 kg-os lány vagyok bejönnék egy négernek szerintetek?? A válaszokat előre is köszi! Fontos lenne mert már mindenki hülyének néz a rajongásomért. Az ilyenek jönnek be:
hát poppika te vagy beteg elárulom és a kedves kérdező is
tisztességes ember nem bonyolódik kapcsolatba, főleg nem szexuális kapcsolatba egy fekete férfival, ha mégis akkor nem szül neki gyereket
nem azért , mert szemét vagyok, hanem mert majd az oviban és a suliban pokollá teszik a gyerekek az életét
és nem én vagyok az aki az utcán vagy bárhol beszól, megnéz, mutogat egy félvér vagy fekete emberre, ugyanis engem megtanítottak viselkedni , ellenben veled
Először is, nem "néger" hanem fekete/színes bőrű/afroamerikai a helyes megszólítás. Másodszor, azok az adatok alapján amiket megadtál nem tudlak elképzelni,nem tudom,hogy szép vagy-e vagy hogy kinek jönnél be... De gondolom ugyanannyi esélyed van egy színesbőrű fiúnál mint egy fehérbőrűnél. Lehet,hogy az esete vagy,lehet,hogy nem.Egyébként Magyarországon elég sok külföldi él,ismert szórakozóhelyeken(pl.Hajógyári-DokkBeach)lehet ismerkedni velük.
Végezetül pedig szerintem ne érdekeljen,hogy ki néz hülyének emiatt,a képeken lévő pasik szerintem is jól néznek ki:)
inkább kábszeres legyen, mint olyan aki megöl és erőszakol lányokat
Popika te egy nem is mondom mi vagy, mert nincs rá szó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!