Mit tegyek ez ellen?
Van egy szörnyű tulajdonságom. Mindenben kételkedem. Van egy csodálatos kapcsolatom, a barátom nagyon szeret, türelmes velem, mégis időnként rám tör a kételkedés, h biztos jó-e nekem. Máskor meg odavagyok érte. Ugyanez az életem többi részén. Vajon jó lesz-e h ezt tanulom? Vajon bírnak-e tényleg a csoporttársaim? Vajon jó-e a hajam? stb . És naponta többször változik a véleményem. Napi szinten többször megjárom a mélységeket é a magasságokat, érzem magam jónak és hasznavehetetlennek. Ezen h lehet változtatni? Rettenetesen fárasztó nekem, hiszen tudom h pl ott van a barátom biztos pont az életemben, nagyon azt érzem h ő az igazi erre nem találkozunk pár hátig(sajnos távkapcs) és közben elkezdek gondolkozni biztos jó-e ez így. Holott együtt tervezünk, mikor együtt vagyunk tökéletes már másfél éve. De nekem mindig van vmi, amin elkezdek rágódni és hatalmas problémát kreálok belőle. H lehet erről leszokni?
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!