Ti, akik most nem alszotok! Miért nem alszotok?
Figyelt kérdés
Nem tudtok aludni? Vagy fordítva élitek az életeteket, vagy miért?
És mit csináltok ilyenkor?
Ez az ébrenlét rendszeres nálatok?
2012. ápr. 29. 00:53
1/13 anonim válasza:
Hát igen, elég nehezen tudok elaludni, 2- nél előbb nem nagyon szoktam:-/
Ilyenkor azzal töltöm az időt, h a gyakorikerdesek.hu-n válaszolgatok, v kiirok vmi hülye kérdést :-D
2/13 A kérdező kommentje:
Miért nem megy hamarabb?:) És hány éves vagy?:))
2012. ápr. 29. 01:04
3/13 anonim válasza:
én azért mert még várom a csodát.. hátha a nap végén csoda ér és valami kimagaslóan jó történik velem... de sajnos ez eddig nem így lett.
4/13 A kérdező kommentje:
Milyen fajta csodára vársz?:)
2012. ápr. 29. 01:11
5/13 anonim válasza:
Én azért, mert még nem vagyok álmos, fürdés után mindig felélénkülök. Majd ha leragad a szemem, akkor alszok csak, addig úgyse tudnék.
6/13 A kérdező kommentje:
Nálam ez pont fordított:D Ha kicsit vizesen befekszem az ágyba, főleg vizes hajjal akkor 1000x jobban alszom:)
2012. ápr. 29. 01:18
7/13 anonim válasza:
Nem szeretek addig lefeküdni, míg nem vok nagyon álmos, mert akko csak forgolódok, meg jár az agyam mindenfelé. 24L
8/13 A kérdező kommentje:
És nem szeretsz gondolkozni ezeken a dolgokon?
2012. ápr. 29. 01:24
9/13 anonim válasza:
nem tudom milyen csodára.. csak valami jóra:)
10/13 anonim válasza:
Dee, gondolkozok én mindenfélén. :)
Na de most meek aludni, elálmosodtam. További jó ébrenlétet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!