Hogyan legyek "szexibb"?
Sokak szerint szép vagyok, de én azt veszem észre, hogy a szépséget gyerekes bájnak értik. Nem tudom, olyan jó lenne végre nőiesen szép lenni! Szerintetek hogyan legyek szexibb?
L/14
küldj fotot és mondunk rá vmit pl rövid haj esetleg dauer kirakott mellek az ablakba ,mini szoknya, tanga ,
egy kis smink
ha látnánk jobb lenne
de barátnőid mit tesznek ez ügyben nem tudnak segiteni
nos én nem ismerlek,de ha még nem hordasz melltartót,itt az ideje,hogy beszerezz néhányat/bocs ha hordasz,csa k másokból indulok ki. van olyan osztály társam,aki még mindig 'cicifixet' használ.tudod,az a top féleség./aztán,ha szép domborulataid vannak,vehetsz néhány szolidan kivágott felsót.aztán ha szép formásak a lábaid,csőnaci /már nem csak az EMOk hordanak olyat :P/.
esetleg vehetsz egy magas sarkút,de az szétszedi a lábad,ha túl sokat hordod.de nem ártha van otthon egy ami mindenhez illik. továbbá ha a csőnaci nem jött be,akkor az egyszerű csípőnadrág is megteszi,ha jó alakod van.
ha ducibb vagy,van egy tippem :P egy nagyon kicsit húzd be a hasad. nagyon rövid idő alatt megszokod,és már reflexből úgy fogod tartani,ezáltal erősödik,és formálódik.
remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!