Depressziós lennék?

Figyelt kérdés
Csak úgy rámtör a sírhatnék és nincs kedvem élni. Anyáéknak nem merem elmondani, azt mondanák, hogy a seggem ki van nyalva, és csak magamnak csinálom a problémákat. Pedig már 10 évesen is hasonlóan rosszul éreztem magamat. Vannak persze jobb napjaim, de valahogy összességében rossz a kedvem. Gyógyszert viszont nem akarok szedni, szakembert sem, mert már voltam, és nem segített semmit, inkább csak felidegesített... Valami megoldás?

2012. ápr. 24. 15:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Valószínűleg 13-15 éves körül lehetsz, ez a korral jár. Nem a legjobb érzés, ilyenkor a társaságot kell keresni, és elfeledni minden rosszat.

Ha gyógyszert szednél emiatt csak rosszabb lenne, próbálj nem depressziós hangulatba kerülni... Tudom mit érzel, és rajtad kívül még sokan mások, de ezen túl kell esni.

2012. ápr. 24. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!