Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csinálhatok rosszul ha a...

Mit csinálhatok rosszul ha a nők általában szeretőnek akarnak?

Figyelt kérdés

Jó képűnek tartanak,nem nagy képűségből mondom de vonzom a nőket,sok lehetőségem lett volna hogy olyan nőket kapjak meg akiknek másnak pitizni kellett volna!

Bocsánat ha nagy képűnek hangzik,de tényleg ez van!

Már zavar a dolog és nem tudom mit csinálhatok rosszul,voltak komoly kapcsolataim de ott is mindog azt éreztem hogy szeretőnek akarnak tartani és nem akarnak velem tervezni,nem tudom mi lehet a gond!?

2012. ápr. 24. 10:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

ma 10:54

A helyesírási hibával meg nem foglalkozzál mert egy levelet ami hivatalos nyílván nem így irom meg,de egy anonym oldalon nem fogok ezzel foglalkozni

2012. ápr. 24. 11:02
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted a lényeget :)

Van külső és belső igényesség.

A külső igényesség az alap. Anélkül szóba sem állok valakivel.

De ha ez minden, amit fel tud mutatni, akkor mégis mit kezdjek vele? Ha valaki csak jól néz ki és szórakoztató társaság, az pont arra jó, hogy az ember szórakozzon vele.

Ahhoz, hogy egy normális lány komolyabban leálljon valakivel, ennél több kell. Az a bizonyos belső igényesség. Aminek az egyik legtipikusabb formája, hogy hogy viselkedik az ember, ha anonim. Meg hogy viselkedik a gyengébbekkel, a szüleivel, stb.

2012. ápr. 24. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!