Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi történhetett velem?

Mi történhetett velem?

Figyelt kérdés

Régen annyi hobbim volt (festettem, rajzoltam, túráztam, olvastam, nyelveket tanultam, ékszereket készítettem, ruhákat varrtam, kézimunkáztam, barkácsoltam, költöttem, főztem...), tele voltam álmokkal, de most ebből a rengeteg mindenből semmit sem csinálok. Csak vagyok mint egy kupac s..r és egyik napról a másikra élek. A hosszú hajamat tök rövidre lenyírattam, alig beszélek valakivel, álmaim és céljaim már nincsenek, nem érdekel semmi.

miért van ez?

köszi a válaszokat

19/L

2012. ápr. 23. 18:30
 1/7 anonim válasza:
valami nagy kudarcod volt? vagy lehet h ettől a buzzz világ miatt , anyagi problémák igy nem tudom
2012. ápr. 23. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Kitalálom: meguntad, hogy semmi sem jön össze amit terveztél, és (ebben nem vagyok biztos :D) az emberek a csak a saját gondjaikkal foglalkoznak (érthetően) és eltapossák a másikat. Meguntad, hogy a munkádnak nem terem gyümölcse, stb. stb. Eltaláltam?
2012. ápr. 23. 18:36
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm

hát volt 2 sikertelen felvételim, a párkapcsolatomban egy kifeszített kötélen egyensúlyozom, minden barátomat elveszítettem, mert én túl komoly vagyok nekik és külföldre költöztem és "így nem lehet tartani velem a kapcsolatot".

2012. ápr. 23. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem érzed magad jól a pasid mellett, próbálj meg javítani a kapcsolaton, vagy hagyd ott (elsőt tanácsolom), köss új barátságokat. Tudom könnyű mondani.
2012. ápr. 23. 18:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, nem a barátommal van a gond, hanem egész más okok vannak, amik beárnyékolják a boldogságunkat
2012. ápr. 23. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha akarod írd le, akár itt, akár priviben, és megpróbálunk rá valami okosságot kitalálni.
2012. ápr. 23. 18:57
 7/7 anonim válasza:

En ajanlanak neked egy konyvet, enis olvastam, es megvaltozott tok sokindenrol a velemenyem. Andrew Matthews : Legy boldog most!

van tobb konyve, olvastam tobbet tole mind szuper, de ez fogott meg a legjobban, csak ajanlani tudom. :)

2012. ápr. 24. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!