Mi történhetett velem?
Régen annyi hobbim volt (festettem, rajzoltam, túráztam, olvastam, nyelveket tanultam, ékszereket készítettem, ruhákat varrtam, kézimunkáztam, barkácsoltam, költöttem, főztem...), tele voltam álmokkal, de most ebből a rengeteg mindenből semmit sem csinálok. Csak vagyok mint egy kupac s..r és egyik napról a másikra élek. A hosszú hajamat tök rövidre lenyírattam, alig beszélek valakivel, álmaim és céljaim már nincsenek, nem érdekel semmi.
miért van ez?
köszi a válaszokat
19/L
Köszönöm
hát volt 2 sikertelen felvételim, a párkapcsolatomban egy kifeszített kötélen egyensúlyozom, minden barátomat elveszítettem, mert én túl komoly vagyok nekik és külföldre költöztem és "így nem lehet tartani velem a kapcsolatot".
En ajanlanak neked egy konyvet, enis olvastam, es megvaltozott tok sokindenrol a velemenyem. Andrew Matthews : Legy boldog most!
van tobb konyve, olvastam tobbet tole mind szuper, de ez fogott meg a legjobban, csak ajanlani tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!