Mi történhetett ma velem?
Figyelt kérdés
Már teljesen kétségbe vagyok esve....
Ma nem dolgoztam,itthon maradtam,hogy a fiamat elindítsam táborba,meg hogy a lányom ne legyen egyedül..
De ma semmi sem sikerül!Minden leesik,kiborul,odaégetem,nekimegyek..itt is ha választ írok,nagyon oda kell figyeljek,nehogy elírjam a szavakat!
Már teljesen belefáradtam a mai napba...Sokkal rosszabb volt mintha elmentem volna dolgozni..Semmit nem intéztem amit elterveztem,semmi nem úgy alakult ahogy gondoltam....
Az idő is trutyi....!
Köszi a válaszokat :)
2009. jún. 22. 15:28
1/5 anonim válasza:
Nekem is szokott olyan napom lenni, amikor semmi nem jön össze. Msn-en szinte minden szót elírok, nem tudok koncentrálni. Szerintem nálad az okozhatja, hogy szellemileg kimerült vagy. Próbálj délután pihenni legalább egy órát, kacsolj ki egy kicsit, az segít!
2/5 anonim válasza:
Szerintem csak fáradt voltál :) És ideges, ez az idő is rátett egy lapáttal.
3/5 anonim válasza:
Ez nem a te napod! De az enyém se! Fáj a fejem, valószínű a front miatt pedig vasalni szerettem volna. Tarts ma egy könnyedebb napot és pihenőzz. Szállj ki a mókuskerékből. Holnap is ráérsz visszaülni!
4/5 anonim válasza:
Ne ess kétségbe.
Ilyenek vannak. Nem kell ezt feltétlenül rossznak felfogni. Ha legközelebb is lenne ilyen, készíts egy teát, és lazíts! Nézz tv-t azt nem lehet elszúrni. Nyugi. Velem is vannak ilyenek néha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!