Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért hisz mindenki nyominak...

Miért hisz mindenki nyominak és fogyatékosnak?

Figyelt kérdés
Mindenki a suliban és neten fogyinak és nyominak tart és ezért nem barátkoznak velem. Pedig meg sem szólalok meg semmi se, próbálok beszélgetni. Miért van ez? Lehet ezen változtatni? :(

2012. ápr. 23. 13:05
1 2
 1/19 Shanokk válasza:
50%
Az emberek gonoszak tudnak lenni, főleg az iskolások. Majd kinövik. Valószínűleg azért tartanak nyominak mert az vagy! :-D
2012. ápr. 23. 13:09
 2/19 anonim válasza:
100%

keres valami baráti társaságot ami befogad lehet vannak tikjeid amiket nem vesszel észre nekem is voltak meg vannak

és tartsál távolságot a tahóktól ne probálj feléjük közeledni mert ez lesz a hozzád hasonló emberekkel barátoz

akiket ugyan ugy basztatnak

2012. ápr. 23. 13:14
 3/19 /Anita_'94/ ***** válasza:
35%
Szerintem csak arról van szó, hogy azt hiszed, hogy mindenki annak néz és nem veszed észre azokat, akik nem.
2012. ápr. 23. 14:01
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
majd én leszek a barátod.
2012. ápr. 23. 15:38
 5/19 anonim ***** válasza:
Ezt neked kéne a legjobban tudni, hogy miért. Mi így, hogy egyáltalán nem ismerünk, honnan tudjuk?
2012. ápr. 23. 18:15
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

vagy úgy viselkedsz, vagy úgy nézel ki, esetleg mindkettő.

vannak olyan emberek, akikről én is azt gondolom, hogy 'nyomik'. persze nem csesztetem őket, de attól még ez van.

ha megismerném őket, lehet, hogy változna a véleményem, szóval biztosan veled is ez a helyzet, hogy ha megismernének , akkor nem tartanának annak. kivéve ha az vagyXD

mondjuk neten keresztül nem értem, hogy lehet valakit nyominak tartani, mert igazán azt írsz, amit akarsz, nem kell visszahúzódónak lenni.

egyébként esetleg átmehetnél egy másik suliba.

2012. ápr. 23. 19:22
 7/19 anonim ***** válasza:
66%

Azért mert így jártál. Pablo Picasso is értelmi fogyatékos volt. Tanulság: A tehetség nem válogat. Az ami vagy az egy kapott dolog, nem te választottad.. Még csak azt sem mondtad, hogy hejj szeretnék én létezni, mégpedig azon a Föld nevű bolygón.

Engem is kb 100%, hogy annak tartottak, hiperaktív hülye gyerek voltam :D Vagyis ezt mondták, kényes dolog ez mert az ember nem tudja ki ő, csak a visszajelzésekre tud reagálni, de arra nagyon. Márpedig én olyan embert -legalábbis értelmeset- nem ismerek aki lefeküdne ezeknek a 'nyomorékoknak' és azt mondaná 'igen igazad van egy nyomoronc vagyok', ilyen ember nincs :D

Amúgy voltam én pszichológusnál is, tudod...valahogy éreztem mit szabad elmondanom neki és mit nem. Mit szabad csinálnom előtte és mit nem. Elég sokat hülyültem haverokkal anno a suliban, firkáltam mindenféle marhaságot a könyveimre :D Olyanokat amiket, ha lát egy szakember azt mondja 'omg omfg'. Megkért a szakember, hogy rajzoljak. Megkapta. Virágos réteket anyuci és apuci közöttük velem és a tesómmal kézenfogva álltunk -utáltam akkor tesómat, sose rajzoltam volna ilyen komoly megfontolásból, de egyszerűen éreztem, hogy ezt kell..

El is engedtek, semmi baja a fiának kijelentéssel :D Azóta röhögök az ilyen gyökereken.

Véssél egy dolgot a fejedbe barátom: Az emberek nagy része -akik itt válaszoltak valszeg azok is- hülyék, egyszerűek mint egy pont ;) Nem fogyatékosok, nem retardáltak, egyszerűen primitívek, gondolkodások sekélyes, nincs kiterjedése, orrukig sem látnak :) Élettapasztalatuk sincs :) Hidd el nekem , hogy csak azok érzik igazán át az életet, azok tudják mennyire kínkeserves is létezni akik az élet peremén állnak. Mert az élet nem buliból áll -hiába vélekedik így az átlag- az emberi életnek nincs 'normális', vagy 'abnormális' lefolyása, csak az élet van és minden egyes élet egyszeri és megismételhetetlen. Egyedi. Ez vagy te, egyedi. Nem a többi idióta ír le téged és zár elméjük börtönébe, erre egyik sem képes, nincs hatalmuk feletted, de neked van saját magad fölött. Tehát vigyázz, sose vedd komolyan az ilyen embereket. Éld az életed és tegyél magasról mindenki másra, mert nem fontos az amit mondanak :D

Nem tudom elég jól érzékeltetni a dolog szánalmas és nevetséges mivoltát, de hidd el nekem :D Egyszer majd visszagondolsz erre a percre és kiröhögöd magad, hogy mennyire hülye is voltam én akkor amikor elhittem ezeknek egy szavát is ;) Az átlag a legveszélyesebb mert mércének tartja magát...pedig...nem mércéjük ők semminek sem. A vicces, hogy ezzel magukat is behatárolják, de mindegy.

Mondom ezt én aki rajzórán is csak maszatolt és örjöngött aztán egyszer leültem rajzolni és mindenki meglepődött, de még én is. Mert addigra kiöltek belőlem mindenféle önbizalmat, holott.. na mindegy, lényeg, hogy nagy marhaságokat csinálnak, mintegy fát hasogatnak a hátunkon és nincs mit tenni tűrnünk kell, mert társadalomban élünk és egyszerűen a jelenlegi rendszernél MOST nem tudunk jobbat kitalálni. Nem tudjuk megtanítani az embereket hinni, szeretni, de sokszor még számolni sem. Akkor meg mit akarunk? Ezt a hányadékot vegyem ÉN komolyan? Majd a hasznos hülyék, akik a politikát is csak arra használják fel, hogy gyűlölködjenek, hogy kiírtsák egymásból az embert...

Elkalandozta, de lényeg: Sz*rj le mindenkit több vagy te náluk.

2012. ápr. 23. 22:11
 8/19 anonim ***** válasza:

Ja am egyszer fél fülel elkaptam egy rólam folyó beszélgetést, két igen idóta semmihez sem értő barbi pcsa diskruált, egyiknek bejöttem és kérdezte, hogy tényleg 'hülye' vagyok-e, mire a másik:

-Nem tom annyira nem ismerem :D

Váh.

2012. ápr. 23. 22:13
 9/19 anonim ***** válasza:
#7, azért nehogy már lehülyézz. ja és, ne mondd már, hogy a kérdező 3-4 mondatából levontad, hogy ő több az emberek nagy részénél. persze nyilván van valami igazság abban amit írsz de egyrészt mindenkit azért egyenlőre nem ismersz, hogy csak úgy különböző kijelentésekkel dobálózz, másrészt durván negatív vagy.
2012. ápr. 23. 22:33
 10/19 anonim ***** válasza:

77%: Valóban, elnézést kérek a 'kirohanásomért', valóban igaz az, hogy őt nem ismerhetem, titeket sem, ez is teljesen igaz, csak sajnos már annyi negatív tapasztalat ért, s egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy az emberek mitől ilyen igazságtalanok, mitől olyanok amilyenek..mindegy, nyilván mindenki védi a saját kis világát. Nyilván én is, hiába próbálok úgy tenni, hogy a rendszeren kívül állok, így is eltipor, sajnos.

Abba a hibába sem szándékoztam esni, hogy azt képzeljem az értelmileg visszamaradott emberekről, hogy ők 'jók', 'angyalok' stb..mert többségük félelmes és sok esetben igen durva is tud lenni, megint másoknál VISZONT megjelenhet egy csomó 'nemesebb' tulajdonság is. Akár Susan Boyle-t is említhetném.

Lényegében ugyanolyan emberek mint akárki más, csak máshol van bennünk elhelyezve a mérleg közepe, vagy hogy is mondjam :)

De ettől még, ha arra gondolok, hogy mennyi igazi hülye hitt engem hülyének nagyon felmegy a pumpám :D Eleve mi ez a hülyeség. Tolsztoj mondta meg a tutit amikor egy folyóhoz hasonlította az ember tulajdonságait: Néhol szűkebb néhol tágabb mederben folyik, e-képpen az adott ember is, egyszer butább mint a másik egyszer okosabb. Meg ugye az se mindegy ki mit birtokol a tortából, melyik szeletét annak, melyik valóság részese...

Ott van pl Seth F. Henriett rá is mindent mondtak mégis alkot, bár nekem egy kicsit visszás, hogy a 'betegségéből' próbál 'megélni' -remélem csak én látom így véletlenül..

2012. ápr. 23. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!