Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 14 éves lány vagyok, járok...

14 éves lány vagyok, járok bulizni, buliba smárolok fiúkkal, vezetem egy papiron, hogy eddig kikkel smároltam, nagyok a melleim, ezért kiteszem amim van, és akkor most ribanc vagyok?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 20:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Se nem bántani nem akarlak, sem elbagatelizálni a kérdésed, de leírnék egy viccet.

- Plébános úr, az bűn, ha esténként gyönyörködöm a tükör előtt a szépségemben?

- Nem bűn, lányom, csak tévedés.

Egy jó tanács: vigyázz magadra!

2012. máj. 30. 22:21
 12/19 anonim ***** válasza:
70%

Az nem baj, ha bulizol.

Az sem baj ha smárolsz - kénél mi a határ, meddig másznak a ruhádba?

Az hogy ezt papíron vezeted - a nagyon gáz. (hol tartasz?)

Az hogy nagyok a melleid: nem gáz!

Az hogy kiteszed: nem gáz.

Az hogy mindezt úgy teszed, hogy alapvető dolgokkal nem vagy tisztában - az nagyon gáz!!!

2013. ápr. 13. 08:52
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
nem baj ha bulizol, smárolsz, papíron vezetni (minek?) az se baj ha nagyok a melleid, de az hogy kirakod...
2013. ápr. 14. 21:32
 14/19 anonim válasza:
89%
mondjuk szerintem az pozitívum hogy megkérdezel másokat. Figyelj, szerintem nem jó ha ezt csinálod mert még fiatal vagy, és időd meg van. Gondolom ezeket azért azért csinálod hogy menő legyél.Hát ha nem csinálod ezeket hidd el akkor is gyönyörű leszel,mert minden lány gyönyörű valamilyen szinten és nem a külső hanem a belső a fontos!:)
2013. máj. 27. 16:00
 15/19 anonim ***** válasza:
81%

Az én értékrendem szerint nem vagy ribanc, akár smárolsz a pasikkal, akár kiteszed a nagy melleidet!

Ha az utamba kerülnél - és nem tudnám hány éves vagy - meg is borítanálak!...

De! Az aggasztó, hogy nem vagy felkészülve erre a szerepre, ezért mindenki csak ki fog használni... Most még egy mutatós liba lehetsz...:)

2013. máj. 27. 17:20
 16/19 anonim válasza:
hogy hivnak?:D
2014. aug. 17. 14:50
 17/19 anonim ***** válasza:
71%
igen
2014. okt. 17. 19:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen
2021. aug. 13. 11:55
 19/19 anonim válasza:
Uh de adnék egy ilyen szexi csajszit, imádom a ribiket
2023. márc. 17. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!