Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hova adnád inkább a gyermeket,...

Hova adnád inkább a gyermeket, ha rajtad múlna? (Lent kifejtve)

Figyelt kérdés

Van egy árván maradt gyerek. Örökbefogadására két család pályázik. Az egyik: férj, feleség, gyerek, a férj rendszeresen veri a feleségét és a gyerekét. A másik: leszbikus pár, szeretik egymást, békességben élnek. Melyiket választanád?

Hagyjuk a hülye kérdéseket, meg válaszokat, kérek mindenkit, hogy csak a fent leírtakat vegye figyelembe, a magyar törvényeket NE.

2009. jún. 21. 08:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
Természetesen a leszbiknek adnám, egy agresszív apa, vagy egy ilyen szemét miatt szenvedő anya miért is akarna örökbe fogadni még egy gyereket.
2009. jún. 21. 22:12
 12/14 anonim ***** válasza:
37%
A leszbiknek. Én nem ellenzem a meleg párok örökbefogadását, és sztem ez nem befolyásolja a gyerek nemi identitását sem, hiszen ők már így születtek, ezt nem tanulja az ember. Aki nem születik melegnek az nem lesz az. Mellesleg nekem sosem volt apám, de szerintem tök mindegy milyen nemű a szülő ha 2 van belőle és szeretik a gyereket, gondoskodnak róla. Sokkal jobb, mint a zaciban (intézetben), azt már taasztaltam
2009. jún. 21. 22:30
 13/14 anonim ***** válasza:

9:23 igazad van

de inkább leszbik

2009. jún. 25. 09:20
 14/14 anonim válasza:
57%
a leszbikus párnak,szeretet,család és béke kell a gyereknek,ez nem egyértelmű?mivel a másik "család" életvitele finoman szólva sem biztosítana ideális életet,ezért nem is jöhetne szóba,hogy oda kerüljön szegény gyerek.nem a szexuális hovatarozásnak kellene eldöntenie az életét,és az hogy heteró családról van szó,nem kellene hogy a verés ellenére előnyt biztosítson az örökbefogadásnál
2009. júl. 4. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!