Mit tegyek? Van egy szomszédom, lány (én is,13vok), aki "barátom" de lelkiismeretfurdallás nélkül sérteget.
Figyelt kérdés
Ha kilépek az utcára,és ő is ott van,rögtön elkezdi: "Hát szíííííííííííííííía! Téged is látni kint?" vagy nyáron,ha rövidujjú van rajtam: "Ég a hájad,ami nincs?".Én nem tehetek róla,hogy kicsit sovány vagyok,a családban kiskorában mindenki olyan volt,főleg anya,és a gének miatt van.De ő se az a bombázó alak.Nem tudom,mit mondjak neki.Segitsetek!2009. jún. 20. 20:44
1/14 anonim válasza:
sztem ez nem sértegetés. én pl örülnék ha ilyet mondanának h "ami nincs" :D biztos keveset lát, vagy sokat ülsz otthon, azért mondja hogy téged is látni.
2/14 A kérdező kommentje:
Igen,de nem olyan hangsúllyal mondja,h örülni lehessen neki.
2009. jún. 20. 21:09
3/14 anonim válasza:
Mindenkinek más a stílusa, biztos azt hiszi jópofa, de úgy látszik nálad nem jön be
4/14 A kérdező kommentje:
szándékosan csinálja,és a hátam mögött jót szórakozik rajtam.
2009. jún. 20. 21:28
6/14 anonim válasza:
egyik ismerősöm aki nagyon jól vág vissza minden ilyesmire ha kell, de inkább ő az aki csipkelődik, de tőle nem lehet rossz néven venni,inkább edzés,h visszavágj neki:D
szerintem a legjobb ha mondasz vmi vicceset-aligsértőt... vagy mélyrehatót...de azt nehezebb :D
én szerintem vmi 'hú de elemedben vagy'gyal kezdeném talán, vagy ha sokadszor csinálja az egyhangúságára utalnék..
7/14 A kérdező kommentje:
jó,hogy eddig mindenki azt a beképzelt csicskát védte :|
2009. jún. 21. 13:03
8/14 anonim válasza:
hát én nem így vettem észre de most te most jó ellenszenves lettél bogaram..
9/14 anonim válasza:
Inkább győzd le a frusztrációdat, ami miatt magadra veszed ezeket a nyomi poénokat.
10/14 A kérdező kommentje:
azt akartam mondani,hogy a kérdésre kéne koncentrálni és nem elemezgetni,hogy most kinek van igaza,és joga,hogy sértegessen,és lenézzen.Lehet,hogy igy irásban nem túnik fel,de ez nem viccelődés.
2009. jún. 22. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!