Az ilyen emberekből lesznek a "verekedős férjek" vagy ez csak egy rossz tulajdonság?
A párom nagyon hirtelen haragú, lobbanékony. A legkisebb dologn is fel tudja húzni magát, amit persze máson tölt le. Ezt úgy értem, hogy vele ordít egy sort és hozzá nem szól órákig.. Vagy ha nagyon ideges, akkor a falat üti..
Aggresszívnak nem mondanám, de..
Küzdősportolt, kondizott, így nem nagyon tudja felmérni az erejét. Van, hogy engem is megszorongat (nem bántani akar, egyéb más szituációkban, amikor csak megfogni akar..).
De mikor ideges, és próbálom megnyugtatni, vagy megölelni, akkor durván ellök (nem fel, csak el magától), vagy megszorítja a kezem, vagy hasonlók, ezzel nyomatékosítja, hogy hagyjam. Nem tudom emnynire érthető a kérdésem. De kell attól tartani, hogy ez fokozódik? Tehát így kezdődik az, hogy egy férfi verni kezdi az asszonyt? Vagy én túlzom el, és tényleg csak arról van szó, hogy néha nem méri fel az erejét vagy ideges?
Mi a véleményetek?
Ez agresszió, ami ellened irányul, és fokozódni fog a későbbiekben. Igen, valahogy így kezdődik a családon belüli erőszak, és rosszabb esetben a gyerekek bántalmazásával folytatódik.
Pontosan a küzdősportok miatt tudatában kéne lennie az erejével.
Ha akarná, uralhatná a lobbanékonyságát, de szerintem az ilyenek élvezik is, hogy van kin levezetniük a dühüket.
Senkinek nincs joga ahhoz, hogy bármilyen indokkal bántalmazza a hozzátartozóit, ez nem természetes állapot. Erre nem mentség az, hogy ideges.
Nem tudhatom, hogy hány éves, de gondolom, felnőtt férfiról van szó, akkor pedig ne számíts arra, hogy változni fog a viselkedése. Én nagyon elgondolkoznék a helyedben a jövőmön.
Figyelmedbe ajánlom a Jövő kezdete c. filmet, hasonló történeteket boncolgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!