Mit tegyek az elvörösödés ellen?
Figyelt kérdés
Amikor rám terelődik a figyelem, vagy valami cikis dolog van, vagy előadást kell tartani, ki kell állni mindenki elé, mindig elvörösödöm. Nem elpirulás, hanem elvörösödés. Nagyon ciki mindig! Mit lehetne ez ellen tenni? Légyszi, segítsetek!2012. ápr. 16. 16:36
1/3 anonim válasza:
Ez benned kell eldőljön. Ha nem szégyelnéd magad, nem vörösödnél. Ne próbálj megfelelni, légy olyan, amilyen vagy :)
2/3 A kérdező kommentje:
De ha például megdícsérnek az osztály előtt, és mindenki rám néz, meg mondogatják, hogy szép volt, és tényleg nem gúnybol, akkor is elvörösödöm, és cikinek érzem
2012. ápr. 20. 21:31
3/3 anonim válasza:
ismerős:S én megpróbálok lenyugodni, ha tudom, hogy pl mindenki rám fog nézni és mire rám néznek már nem vagyok vörös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!