Le lehet győzni valahogy a bizalmatlanságot?
Minden kapcsolatba úgy mentem bele, hogy a jót feltételeztem mindenkiről. De ezzel csak magamnak ártottam, mert kiderült, hogy mégsem jó, és akkor még nagyobb volt a pofára esés, amiből elég sokban volt már részem. Úgyhogy most már minden új kapcsolatnál azt keresem, hogy az új férfi hol ver át, hol van a csapda.
De ez már a munkámban is megmutatkozik. Mert semmilyen feladatot nem adok át másnak, mert csak abban az elvégzett munkában bízok, amit én csináltam meg. Ez meg abból adódik, hogy volt már olyan eset, amikor engem szúrtak le azért, mert akire rábíztam, az nem jól csinálta meg az adott feladatot, annak ellenére, hogy elmagyaráztam neki. Úgyhogy most már inkább mindent én csinálok.
Összefoglalva, csak magamban bízok, és csak abban a munkavégzésben, amit személyesen végzek el.
Ezen lehet valahogy változtatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!