Tudnék segíteni ezen valahogy? Mit tegyek?
egyszerűen undorító a fejem.
nagy a tokám (habár nem vagyok dagadt),kicsi a szemem,krumpli orrom van,kiálló állam,és oldalról a fejem hátulja nem olyan gömbölyű,mint a normális embereknek,hanem ilyen töklapos az egész,és annyira undorító...legalábbis szerintem
ráadásul észrevettem,hogy ha fekszek,és úgy nézem magam a tükörben,még hülyébbnek néz ki az arcom,mert így "szétfolyik" vagy mit csinál a bőröm,és a szememet se tudom normálisan kinyitni,és ilyen kínai alakja van....annyira undorító,hogy azt el nem bírom mondani...
arról nem is beszélve,hogy eleve sok anyajegyem van,és az arcomon is van egy csomó,de ami a legjobban zavar,hogy jobb oldalt van egy nagyobb anyajegy,amiből ilyen hót fekete ,vagy 2 cm-es szőrszálak nőnek ki :S
mondjuk ami vigasztal,hogy az orrom végülis szép lenne,mert ilyen pisze,csak szélességbe nagy mert ilyen húsos vagy mi....
a családban senki nem ilyen
tudnék ez ellen valamit tenni a plasztikai sebészen kívül? eddig is depressziós voltam emiatt,és erre még rátesz egy lapáttal,hogy a suliban is egy-két gyerek csúfol,hogy milyen ronda vagyok,és elneveztek...jó azt most nem mondom ki,mert lehet,hogy ők is nézik az oldalt...
és ez már csak azért is bánt,mert akik csúfolnak,mind fiúk,és gondolom egy fiú másképp is lát egy lányt,mint egy lány,aki személyszerint a nővérem és a barátnőm...bár ebbe ugye az is benne van,hogy csak azért mondják,hogy nem vagyok ronda,mert nem akarnak megbántani....
szóval,van valamilyen feszesítő vagy valami,amitől nem folyik szét a bőröm,ha hanyatt fekszek,vagy ami valamennyire segítene?
14/L
Ezen sehogy. :(
Elfogadod magad olyannak, amilyen vagy, hogy nem nagyon fognak utánad szaladni a fiúk, és próbálj meg egyedül boldog lenni, úgy, hogy válassz reális életcélokat és azokat kövesd.
húú ezt a világméretű problémát :D am én sem vok minden fiú álma, sőt... én sem bírom annyira a fejemet. :D az orrom sólyom -...-, a szemeim azok szépek, a fogaim borzalmasak-vámpírfogsor... -.- - a szám nem szép... :/ meg nekem is van tokám... de ez ellen úgy teszek, hogy nem nézek nagoyn le, és amikor lefelé nézek és onnan felfelé akkor úgy csinálok, mintha hátra billenteném a fejem és ropogtatnám a nyakam majd vissza vízszintesbe, vagy kicsit feljebb, h ne legyen tokám :D.
de am sztem sz-rd le, h mit mondanak. én sem vagyok gyönyörű, én is ezer negatív kritikát kapok, de úgy vagyok, hogy azt mondom: k-pjátok be, jó vagyok! és hagyom a fenébe...amúgy is még alakulsz egy csomót, a fejed más lesz, lehet ducibb leszel, a fejed meg vékonyodni fog :D na szal ne ess kétségbe.. lehet 2-3 év és gyönyörű leszel ;)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!