Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet ezen változtatni valahogy?

Lehet ezen változtatni valahogy?

Figyelt kérdés
Olyan érzésem van, hogy szégyellem a barátnőmet, pedig nincs rá okom mert nagyon szép lány, csak olyan érzésem van mintha szégyellenem kéne, hogy barátnőm van félek ismerőseim előtt barátnőmmel lenni, pedig nagyon szeretem ezt a lányt, mit tehetnék ez ellen?:S
2010. okt. 27. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Konkrétan mit szégyellsz rajta?

Zavar benne valami?

Vagy van benne valami, ami neked bejön, de az ismerőseidnek valószínűleg nem?

Kicsit fura így a kérdésed.

2010. okt. 27. 22:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez valami olyan érzés, hogy nekem nem lehet barátnőm mintha ezt szüleim, ismerőseim,barátaim előtt szégyelleni kellene :S
2010. okt. 27. 22:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Lehet az önbizalomhiánytól és a depressziótól van?:S
2010. okt. 27. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:

áááhááá, szóval nem a barátnődet szégyelled, hanem azt, hogy egyáltalán van barátnőd!

Fura, nekem eddig az volt a tapasztalatom, hogy inkább macho hódító pasik szégyellnek ilyesmit bevallani, nem azok, akik azt hiszik, hogy nem nézik ki belőlük...

Abba belegondoltál már, hogy azok, akik szeretnek téged, valószínűleg épp hogy "szurkolnak" neked, hogy legyen barátnőd???

Vagy lehet, hogy a feltűnést nem szereted - hát, ebben az esetben meg vegyél egy nagy levegőt, homályosítsd fel a homályban tévelygőket (nyugodtan mosolyogj hozzá, nem valószínű, hogy felháborodnának, megharagudnának vagy bármi hasonlót reagálnának, legfeljebb csodálkoznak, de az teljesen kibírható dolog) aztán várd meg a három napot, amíg kihűl a csoda, és aztán minden a régi lesz :)

Akik meg nem, azoknak a véleményére én nem adnék a helyedben ;) kárörvendők előtt szégyenkezni, hogy nem is estél hasra, sőt megnyerted a futatmot...? Inkább akkor már nyelvet ölteni...

2010. okt. 27. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom,miért van ez,de szerintem inkább büszkének kellene lenned,hogy van,nincs ezen semmi szégyellni való.

Én úgy látom,a legtöbb ember inkább amiatt szorong,mert nincs neki.

2010. okt. 28. 08:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Én értem ezt. Nem tudom mit tehetnél, ne erőltesd, amíg úgy nem érzed, hogy eljött az ideje. Beszéld meg vele is, hogy nem őt szégyelled, hanem félsz a helyzettől és megértő lesz (ha nem, akkor gáz van).
2010. okt. 29. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!