Miért félek iskolába menni?
Volt olyan, hogy napokat hiányoztam úgy, hogy előző nap eldöntöttem, hogy megyek iskolába, felkelek, elkészülök, de utána már tudom hogy nem fogok menni mert egyszerűen baromira FÉLEK... Pedig nem annyira szar suliban sem, sőt bírom az osztályomat. De már annyira félek hogy kb. minden reggel megy a hasam, tuti idegi alapon... Na de múltkor volt a legjobb, még orvoshoz is féltem elmenni. Amúgy miután meg nem megyek suliba mindig bűntudatom van...
Alapvetően félek az emberektől / utálom őket (mikor melyik) de azért ennyire nem volt durva régebben. Lehet azért is mert párszor beszólogattak (sok a kisebbség a suliban, mindenkinek beszólogatnak) de mostanában nagyon szarul esik.
De kb. semmi körülmény nem változott tavaly óta és tavaly nem voltak ilyen gondjaim.
Tudom, hogy erre a kérdésre inkább csak én tudhatom a választ, de ha valaki volt hasonló helyzetben hátha tud valami okosat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!