Gátlásos vagyok a szétálló melleim miatt (KÉP) mit tegyek?
2012. ápr. 15. 23:26
31/41 A kérdező kommentje:
nem vagyok tinipi*csa :(
2012. ápr. 16. 01:04
32/41 anonim válasza:
A barátnőmnek ugyanilyen van,honnan szerezted meg a képét? :O
Amúgy ezek teljesen okésak,én bele is szerettem az övébe,annyira szépen kerekednek kifelé mint két alma.
33/41 anonim válasza:
Ja nem az övé,azon van egy vágás.
36/41 anonim válasza:
Én lány vagyok, de nagyon szép melled van:))
37/41 anonim válasza:
semmi baj nincs velük, szépek.
38/41 anonim válasza:
nem csúnya, sőt szerintem szép nekem hasonló, de a bimbóudvarom kb 2x-3x- akkora mint a tiéd, és olyan mint a lepény, folyós, mint egy öregasszonynak, lapos és lógós.. pedig még csak 14 éves vagyk.
39/41 anonim válasza:
nincs olyan nő akinek egyforma a melle!! kivétel a szilikonosok
40/41 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom, mert ugyan ilyen. Aztán rájöttem. Akinek olyan a melle mintha két egymáshoz rakott dinnye lenne push upos melltartót hord, vagy a másik véglet a szilikon. Végül megnyugodtam és elfogadtam: mindenkinek ilyen. Ne aggódj, ha lesz barátod és szeret, akkor nem a melledet fogja nézni. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!