Gátlásos vagyok a szétálló melleim miatt (KÉP) mit tegyek?
2012. ápr. 15. 23:26
21/41 A kérdező kommentje:
Buta vagyok, bocsánat...
2012. ápr. 15. 23:39
22/41 anonim válasza:
az őszintét mondtam :D meg amugy mindenki, mert ez 1 anonim oldal :))))))
23/41 anonim válasza:
tudnék játszani velük. ellenék. nincs velük gond.
24/41 A kérdező kommentje:
Hát akkor rendben. Ezek szerint nincs mit szégyellenem ugye? nem én vagyok az egyetlen akinek szabálytalan...
2012. ápr. 15. 23:42
25/41 anonim válasza:
nem is áll szét annyita, amúgy meg szép
26/41 anonim válasza:
nem, nem te vagy az egyetelen lany :D nekem lognak is kicsit, de a pasim igy szeret, juhejjjj :D
27/41 anonim válasza:
Azt ugye tudod, ha szégyelsz valamit magadon, akkor a büdös életben nem lesz jó szexben részed?
28/41 anonim válasza:
Szerintem gyönyörűek, 10-ből 10-es! Már-már almácska formájúak, a kedvencem. :) Amúgy örülj neki, hogy szétállnak picit. Nincs az össze-meg-be-pállott mellnél rosszabb. Nézd meg azokat, akik összeszorítják a csöcseiket. Aztán közötte, alatta gombás.
Ui: a többiek nevében is köszönöm ezt a szép képet a huncut kebleidről. ;)
30/41 Panda Péter válasza:
öregem, ettől a nyálas istenítő/udvaroló/segg(mell)nyaló dumától menten hányni fogok. nincs jobb dolgod mint hogy pusztán figyelmet kereső, önértékelési gondokkal küzdő tinip.csák melleire izguljál?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!