Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Bukásra állok sok tantárgyból...

Bukásra állok sok tantárgyból és a szüleim nem engedik, hogy agykontroll tanfolyamra menjek, mert hogy sátánista, meg minden. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Akik eddig részt vettek az évenkénti 4 napos agykontroll tanfolyamon, most mind kitűnők, én nekem meg nem engedik, mert hogy Istent megvető sátánista dolog. Bukásra állok földrajzból, biológiából, és fizikából, és év végére egy négyesem lesz csak, mert lusta vagyok tanulni. Mintha Schikamaru lelke szállt volna belém az utóbbi évben. 7.-es vagyok és olyan lusta vagyok, hogy a könyvet sem tudom kinyitni. Ha elvégezném ezt a tanfolyamot tuti kitűnő lennék, de anélkül mit tegyek szerintetek? Hogyan tanuljak és űzzem ki a lustaságot?
2012. ápr. 15. 23:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
47%

Maga az agykontroll nem sátánista dolog, én ezt mondom sátánistaként...

De a kérdésedre annyit, elszomorít hogy ilyen lusta vagy... :/

Sokszor nem akarok én se megtenni dolgokat, mert megerőltető, de meg kell tenni, ilyen az élet. S ne ülj egésznap a gép előtt, várva a nagy választ a kérdésedre, mert nem lesz semmi varázsige amitől 2másodperc alatt kívülről fújod a fizikát... (Bocs ha nem így van, de nekem nagyon úgy tűnik hogy sokat vagy a sz.gép előtt)

Jah, és kérek mindenkit ne szólja le a vallásomat, ez van. Nem ölök macskákat és nem áldozok embereket. Ne higgyetek a médiának, undorító az amit sátánizmusról mondanak :/ . SOSE keverjétek össze a sátánistákat a sátán- vagy ördögimádókkal.

2012. ápr. 17. 22:33
 22/23 anonim ***** válasza:

SP, te vagy az?

Komolyra fordítva a szót:

Mit tegyél? Ülj le és tanulj, lustaság ellen nincs ellenszer.

2012. ápr. 21. 15:32
 23/23 anonim válasza:

azért ezt nézzétek meg :

[link]

ez lenne az exposingchristianity magyarul...

2012. jún. 21. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!