Bukásra állok sok tantárgyból és a szüleim nem engedik, hogy agykontroll tanfolyamra menjek, mert hogy sátánista, meg minden. Mit tegyek?
Na jó, leírom mert hátha számít:
én abból szeretnék majd megélni, hogy híres leszek. Nemtom még miben, de akkor teleszórnak pénzzel és nem kell dolgoznom, se tanulnom. Ez a célom.
Csak azért írtam le, hátha van ehhez is ötlet, amúgy tudom hogy mindenki kiakad, hogy milyen őrültség meg minden.
ajjaj.. ez súlyosabb, mint hittem. te sajnos nagyon buta vagy kis barátom. remélem egyszer megvilágosodsz, de addig is hiába osztanám itt az észt és írnék valami nagyon hosszú, elgondolkodtató szöveget, egy szavamat se hinnéd (lehet fel se fognád), úgyhogy ezt most be is fejezem. csak annyit szeretnék még mondani, hogy pár év múlva nagyon nevetni fogsz majd, ha visszagondolsz mostani énedre (jobb esetben. mert ha nem akkor valószínűleg vécépucoló leszel, vagy útszéli csöves).
:)
ASDASDSASDASASDASFDASDAFASADASADADFDAADDAFADASDASDASDA XDDD
Te is debil vagy, és az agymosott vallási nyomorult szüleid is.
Vallás, agykontroll... Közben meg bukásra állás majdnem az összes természettudományos tárgyból. Na ezért vagy ekkora nyomorék. Ha kicsit is tisztában lennél a tudományos módszerekkel, és figyeltél volna ezeken az órákon, akkor eszedbe sem jutna ilyen nyomorul f*szságokon gondolkozni. A nyomorék szüleid meg nemhogy megmondanák neked ezt, hanem jönnek az agyhalott vallási blablával.
Miért nem dolgozik az ilyen családokon az a kibeb*szott természetes szelekció?! :D Hol van az ilyenkor?
Amúgy a kérdésre:
Azt tedd b*meg, hogy nem itt kotlasz hajnalig és bomlasztod a népet az agyhalott hülyeségeddel, hanem elmész aludni, holnap meg TANULSZ!!!! Van mit pótolni...Tudod, lehet olyat is... XDDDDDDDDDD
Kár volt írnom ezt a híres leszekes izét, pedig így lesz, de látom befolyásol mindenkit.
Mit tegyek viszont a lustaság ellen? :/
Már megbocsáss, de nálad tényleg hiányzik egy kerék.
Utánaolvasás nélkül is megmondom, hogy a lustaságon nem segít az agykontroll, az legfeljebb javít az agyad befogadóképességén, ergo könnyebben tanulsz, HA RÁSZÁNOD MAGAD!
És ez, hogy te majd híres leszel. Most belemehetnék abba, hogy elég satnya életcél, de elgondolkoztál már azon, hogyan viszed végbe? Tudod a híres emberek először egytől egyig letettek valamit az asztalra, amitől ismertté váltak, de ez még nem elég, a média érdeklődését is fel kell keltened, hogy ún. "celebbé" válhass. Nem mondom, nekem is megfordult a fejemben, hogy milyen fasza lenne ismert emberré válni, de ez akkor sem egy cél. Csak remélhetem, hogy ezt kinövöd.
Most is írok egy könyvet, ami remélhetőleg sok pénzt hoz.
De bármivel felkelthetem az érdeklődést, csak hülyének kell lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!