Szerintetek még fejlesztenem kéne a rajztudásom? Ha igen hogyan?
Egész jók, viszont mindig van mit fejlödni, azt ne feledd :)
Amúgy a Nightwish lopta annak az albumnak a tervét az Evanescence EP albumjáról ;)
Utolsó elötti: Most hogy nézem igazad van.. Ezek szerint kamuzik a kérdezö.
Az elsö és harmadik képet is más nevü személy rajzolta, a kettö külön deviantart profilon van... Ha a saját rajzaid lennének, akkor nem két külön felhasználóra töltötted volna fel két külön név alatt...
Na ez aztán égés :)
3-as vagyok.
szerintem csak kevés az önbizalma, azért keverte a sajátját a többi közé.
nagyon szép a 3. kép, és ha szeretsz rajzolni, csak gyakorolnod kell és egyre jobb lesz.
Én úgy szoktam gyakorolni, hogy létező képeket rajzolok le, miközben nézem őket. Ha ez már jól megy, akkor megpróbálom emlékezetből lerajzolni.
Ha ez is megy, akkor általam elképzelt karaktereket próbálom lerajzolni pont úgy, ahogy elképzeltem.
de ez nem edzésterv, csak tipp. úgy lehet igazán szépeket alkotni, ha élvezed, amit csinálsz.
Az a probléma ezzel, hogy mind a négy kép más-más személy nevén van szétszórva a neten... Nehezen hiszem el, hogy akármelyik is az övé lenne. Szerintem csak elismerést akar a kérdezö.
Viszont egy jó tanács, kérdezö: Valamivel érdemeld ki az elismerést, ne más munkájával.
lol de szánalmasak vagytok emberek :DD mégis miért ne lehetne több helyre feltöltve? csak egy hely létezik? xD komolyan.. mi baj van az emberekkel?
am. szerintem szépen rajzolsz, de fejlődni sosem árt. azzal fejlesztheted ha rajzolsz, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!