Lányok! Miért érzem magam szerencsétlennek meg minden?
Nem tudom miért van. Sajnos nincs önbizalmam, és csúnyának érzem magam. Van egy lány, akivel fél éve beszéltük, hogy ha nem lenne pasija, akkor összejönne velem. Most nincs pasija és amikor rákérdeztem, azt mondta hogy túl jó barát vagyok.
Kurv@ szarul esett , és nem tudom miért... Olyan esetlennek rondának érzem magam.Az elmúlt 1 évben változni akartam és egy barátom barátnője azt mondta hogy 1 éve jobban néztem ki, a másik azt mondta hogy eggyáltalán nem vátzotam... jelenleg úgy érzem hogy egy magas fán rövid kötélen kellene hogy csüngjek :(
tudod nem a kinézet számít.
vagy is úgy kezdem, hogy aegy jól kinézö fiunak egyböl esélye van elsö látásra minden lánynál, de lehet elsöre csak.
Egy normális, cool, vicces, srácnak meg esélye van normális vicces, cool és akár szép lányt is találni.
nekem volt pár jó ismerösöm akik nem voltak túl szép fiuk, na de ott még a természetükkel is baj volt. nem kell szépnek lenni de jófejnek, lenni, és ehhez leginkább az fontos hogy jólérezd magadat a börödben, elégedett legyél magaddal.
Hát mert mért ne lenne esélyed?:D...Ha belül szép a természeted, majd egyszer csak rád talál egy neked is szép, és hozzád illő lány.Eddig én egyenlőre egyszerűen a jövőmre koncentráltam ikább, tanultam, hobbymnak éltem, gitároztam és barátokkal lógtam...Átlagos kinézetű lány vagyok és nekem sem volt még pasim..Naés?:D..attól még lehet,talán, esetleg, megeshet, lehetséges h egyszer nekem is lesz:D
ne add fel:)
16/L
Fiam fel a fejjel! A szerelem nem a külsőn alapul, hanem a belsőn! Tehát ha belül egy igazi vadító oroszlán vagy, akkor engedd felszínre törni és sikered lesz a nőknél. Legyél sármos, legyen stílusod, karizmád. De, ha ennyire zavar a külsőd, akkor emeld ki az előnyeidet pl. szép a szemed (akkor hosszan néz a lány szemébe), jó dús a hajad (na én pl. imádok a barátom hajában túrni), izmos vagy (ezt nem kell kifejtenem azt hiszem).... valamit találj! És gondolj arra, hogy van sok pasi, aki csúnyán néz ki, de mégis nagyon sikeresek a nőknél. Szóval jó pasi vagy, gondolj arra!
19/L
LOL, friendzone FAIL! XD
Azért érzed magad szerencsétlennek, mert az vagy! Állj a sarkadra, legyél férfi, hogy 'basszakurimegamuri!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!