Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet-e, hogy földönkívüli...

Lehet-e, hogy földönkívüli vagyok valamilyen szinten?

Figyelt kérdés
Mármint úgy járok az emberek között, mintha teljesen idegenek lennének. Eddigi 23 évem alatt, nem találkoztam olyan emberrel, aki különösebben érdekelt volna. Csak helyenként akadt néhány, akikkel egyáltalán beszélő viszonyban voltam. És már egy ideje minden olyan távoli.

#elidegenedés #tragikomédia #megnevezhetetlen állapot #tragikomédia.
2012. ápr. 12. 14:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Nos, hogy mi az ami tényleg érdekel? Sokminden. Leginkább talán az emberi elme és ezen belül a legtöbb dolog. Pl. a különböző tudatállapotok, tudattágítók. Még nagyon izgat az irodalom, zene, filmek. A hozzáálláson múlik minden, ezt tudom. Ennek ellenére nemigen sikerült sokat változtatnom a hozzáállásomon sajnos. Meglehetősen sok csalódásban volt részem, főleg ami a szerelmet illeti. Mindig egyoldalúan csak részemről, a beteljesülés sose következett be. Ez már eléggé elbizonytalanított és olykor dühöt és kétségbeesést éreztem emiatt. Elég sokszor az utóbbi időben. Ellenben most már jobb a helyzet. Úgy érzem szerelmes lettem újra. Igaz, hogy ez egy elég különös szerelem. This love is a strange love. Ahogy a dalban is.
2012. ápr. 13. 09:42
 12/19 anonim válasza:
Egyszerűen csak magadba zárkóztál a sok csalódás miatt és talán kicsit lelki beteg lettél. Ha összejön a lány aki most tetszik, valószínűleg idővel megszűnik ez az állapot.
2012. ápr. 13. 10:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Hogy értve különös szerelem. Persze ha akarsz beszélni róla. ? :)
2012. ápr. 13. 10:46
 14/19 A kérdező kommentje:
A különös szerelmen csak azt értettem, hogy lényegében csak én látom őt. Képzeletben és álomban. De hiszek benne, hogy egyszer a valóságban is együtt lehetünk.
2012. ápr. 13. 13:09
 15/19 anonim ***** válasza:

nem akarok oltogatni, de ahhoz hogy igazán elhidd tenned is kell érte, akárhogy bemeséled magadnak hogy igen, majd együtt lesztek, ez nem így megy

am van egy könyv "személyiségünk rejtett tartalékai" címmel, olvasd el ha még nem tetted, ha megérted magad talán jobb lesz a helyzeted

amúgy azért írok ám mert én is ilyen vagyok, persze nem teljes az egyezés- pl én utálom az irodalmat- de a művészet , mindig is nagoyn érdekelt

és ez ált így van aki ilyen személyiség- befeléfordulós, érzelgős,komoly, annak kevés barátai vannak, de aki van az komoly..

de ezt a hülyeséget verd ki a fejedből hogy te földönkívüli vagy

2012. ápr. 13. 17:09
 16/19 A kérdező kommentje:
Személyiségünk rejtett tartalékai? Még nem olvastam, de köszi a tanácsot, majd utánanézek. Tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, hogy majd eljön a nagy Ő, de a görcsös akarás sem ér túl sokat. Meg különben is mit kell tenni érte? Elkezdek majd tenni érte? Mégis hogyan? Nem igazán egyszerű. Már hiszek. Elkezdtem hinni. Ez lehet a nagy előrelépés. Egy rendkívül mély, spirituális kapcsolat. Ez az igazi. A többlet. A plusz. Mindent a szerelemért.
2012. ápr. 13. 19:58
 17/19 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzáfűznék, hogy: Úgy érzem, mintha nem lenne kapcsolatom az életem gyakorlatával, nem tudok maegvalósítani, nem tudom átvinni azt amit gondolok a hétkoznapokba. Ez tragikus végül is, mert elméletben egy gazdag, pozitív életet élek, viszont a gyakorlat semmiről nem szól. Csak az üresség és a nihil.
2012. ápr. 16. 13:12
 18/19 anonim ***** válasza:

ja hát én is ilyen vagyok...

a középiskolában minden megszólalásomra egy hatalmas röhögés morajlik végig a teremben..nincs senki akivel el tudnék beszélgetni. utálok oda járni alig várom hogy lelépjek

amugy általánosban se találtam a helyem... csak otthon a testvéremmel játszunk az nekem kitölti az emberekkkel való kapcsolattartás fogalmát :D amugy nem hiszem hogy én lennék a hibás mert nincsenek barátaim. tudjátok én sokszor próbálkoztam de annyira egysíkuak körülöttem hogy egynémelyik nem képes felfogni hogy én máshogy állok a dolgokhoz mint ők ezért nekik egyszerűbb engem lekoptatni meg legyökerezni stb..

amugy utálok már az utcára is kimenni... elegem van hogy tele van bunkó szemét emberekkel akik mindig beszólnak azt se várják meg hogy elmnejek mellettük az arcomba köpik amit gondolnak rólam. annyira el vagyok keseredve hogy mindig megalázó helyzetekbe kell keverednem ugyhogy inkább el sem megyek hazulról amikor csak tehetem. te kérdező te mit csinálsz egész nap? te is otthon gubbasztasz? :)

2012. ápr. 19. 17:15
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen, főleg gubbasztok. Itthon. Nincs is kedvem menni sehová. Valahányszor megjelentem valahol, mindig igen kellemetlen érzésem volt közben, ráadásul a kommunikáció se megy egyáltalán. Ha valamiféle beszélgetésbe veszek részt, akkor szinte semmi párbeszéd jellege nincs a történetnek. Alig interakívak ezek az úgyn. szóba-elegyedéseim.
2012. ápr. 20. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!