Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerinted mit gondolhat rólam...

Szerinted mit gondolhat rólam egy átlagos lány, ha a következők valamelyike a háttérképem az iPodomon?

Figyelt kérdés

Az átlagos alatt azt értem, hogy nem az a nagy bulizós típus, akinek minden héten más barátja van.

A képek:

[link]

[link]

[link]

Hirtelen ezt a hármat találtam, de vannak még ehhez hasonló képeim.

2012. ápr. 11. 20:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát én azt gondolnám, hogy bzi vagy :D Bocsi.

De szerintem nem szokványos egy fiútól, hogy ilyeneket pakol hátterének.

2012. ápr. 13. 00:51
 12/16 A kérdező kommentje:

Akkor mi a szokványos?

Ez érdekes. Ha egy fiúnak egy szép csaj a háttere, akkor b*zi? Ez hülyeség. Ha Justin Bieber (vagy ki a fa**om) lenne a hátterem, akkor azt mondom oké, de ha egy szép csaj, akkor az miért b*zis? Ezt fejtsd már ki bővebben kérlek!

2012. ápr. 13. 16:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Mert nem ilyen szép csajokat szoktak kirakni, alapba a képnek a stílusa nem olyan megszokott.
2012. ápr. 13. 18:24
 14/16 A kérdező kommentje:
Szerintem meg elég gáz hiányos öltözetű nőket beállítani háttérképnek. Nekem még a képek közt sincs ilyen. Se a gépen se a telefonon se az iPodon nem volt ilyesmi a háttérképem.
2012. ápr. 14. 17:57
 15/16 anonim ***** válasza:

hát, szerintem eléggé meglepő :D

szerintem a legtöbb fiúnak nincs háttérképe, avgy előre beállított

de a legtöbb ember nem nézegetei más háttérképét

2012. ápr. 15. 14:32
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem szándékosan, csak ha éppen megpillantja. Véletlenül.
2012. ápr. 15. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!