Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire átlagos, hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire átlagos, hogy ha egy fiú egy lány ismerősével uszodába megy, akkor a lány kénytelen lesz a fiú kezei között némi időt a víz alatt tölteni?

Figyelt kérdés

Hülyülésünkből az lett, hogy "szinkronúszást" tanított nekem. Azt mondta menjek le a víz alá, a kezemmel támaszkodjak a medence alján és a lábamat emeljem ki a vízből. Valamennyire ment de nem túl jól. Következő próbálkozásnál megfogta a lábam és úgy tartott. Elvoltam a kezei között mint a befőtt. :)

Végülis kibírtam, jó játék volt, de eddig még csak pár pillanatokat voltam a víz alatt, most az élet dolgairól is volt időm elmélkedni. :)

Másokkal is történt már hasonló? :)

2012. jan. 23. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Alád is nyúlt legalább, vagy mitől vagy így feldobva? Óvodás.
2012. jan. 23. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:
igen de én eszt az érzést 200km/h óránál éreztem
2012. jan. 23. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:
10-ből 4-szer fordul ez elő.
2012. jan. 23. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem 12 ből 3szor XD
2012. jan. 23. 22:30
 5/9 anonim ***** válasza:
63%
Átlagos valószínűségi együtthatóval, beleszámítva a víz klórtartalmát az arányszám: 6:4.
2012. jan. 23. 22:32
 6/9 anonim ***** válasza:

jó, köszönjük hogy elmesélted, csá.

most regéljem el a f_sza hétvégémet?

2012. jan. 23. 22:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Brit tudósok szerint átlagosan 38,84% rá az esély.
2012. jan. 23. 22:55
 8/9 anonim ***** válasza:

K*rva átlagos az alsó tagozatban. Sőt! Mondok még jobbat!

Mi egymást nyomtuk le a víz alá és nem csak kamu-szinkronúsztunk.

2012. jan. 23. 22:56
 9/9 anonim ***** válasza:
58%
Mennyire átlagos, hogy télen az erősebb (a fiú) megfürdeti a gyengébbet (a lányt) a hóban?
2012. jan. 24. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!