akárhol meglátok egyet, ahogy vonul az utcán bmx-ével és kapucni van rajta stb., legszívesebben odarohannék és és és nemtudom, de valamiért vonzanak :D és nincs olyan bmx-es ismerősöm, akinél többet éreznék barátságnál.. nem tudom, mihez kezdjek, a pávás stílus és a felnyalt haj egyáltalán nem jön be, pedig az egész város csak ilyen rajgeċikkel van tele.
hová bújik ez a társaság? vagy csak én nem járok nyitott szemmel?
El sem tudom képzelni, mi vonz bennük. Engem határozottan irritál egyik-másik. Főleg, amikor le van tolva a nadrág a seggükön.
2012. ápr. 11. 19:18
2/11 anonim válasza:
Első válaszolóval teljesen egyet értek. Nállunk a suli tele van ilyen kib*szott b*zi bmx-es tetvekkel! Mindeggyik tiszta nyálas és mindegyiknek csak a r*bancok jönnek be!
2012. ápr. 14. 12:45
3/11 anonim válasza:
Megértelek, én is így vagyok.Amikormeglátok egyett elolvadok. A nadrág meg csak fokoz rajta. Egyszerüen elolvadok, gyanígy vagyok a deszkásokkal is. Jársz skateparkokba, ott mindig nyüzsögnek.
2012. ápr. 14. 13:00
4/11 anonim válasza:
Bmxes vagyok :$ :DD
2012. ápr. 21. 18:24
5/11 anonim válasza:
Előző vagyok
1.Amúgy meg aki b*ziz minket csőgatya miatt..az egy **** képzeljétek én is bmxeztem bő gatyába,lehetetlen és életveszélyes,beleakad a lánctányérba és nem tudsz tovább tekerni legjobb esetben gatya szakad el legrosszabb viszont sérülés,nem élvezetből hordunk csőgatyát.
2.Mindig egy idióta körre általánosítanak le minket,hogy mindent szétb*rmolunk,de ha adnának helyet,akkor nem kéne utcákon bicóznunk és amúgy is akinek nem tetszik,közterület...feljelenthetnek, majd kiröhögik őket.
3.Nem minden bmxes egy felnyalt hajú k*csög...igaz mostanába elég bunkó lett a bmxes társaság,de nekem vannak nagyon jóarc haverjaim :)
2012. ápr. 21. 18:30
6/11 anonim válasza:
2. Válaszoló,amúgy meg pl. nekem nem jönnek be ezek a "túlöltözött" rib*ncok...akkora egy s*ggfejek,sokkal inkább bejön egy lehet nem annyira szép,de normális csaj .. :)
2012. ápr. 21. 19:26
7/11 anonim válasza:
Bmx-esnek üzenem , h nekem nem a csőgatyával van a bajom, hanem a bmx-esek viselkedésével. És nem szeretnék általánosítani lehet , h vannak normálisak is, de eddig én még csak bunkó k*csögökkel találkoztam.
2012. ápr. 22. 09:11
8/11 anonim válasza:
*NEM a csőgatyával
elírtam bocsii
2012. ápr. 22. 09:12
9/11 anonim válasza:
Jogos,elég sok b*zi van,aki ráadásul egy beképzelt s*ggfej,de általába csak az arcuk nagy.Többre nem képesek
2012. ápr. 22. 10:57
10/11 anonim válasza:
És pont ez a baj h néhány(most már elég sok) egoista miatt,akiknek a szájuk nagy semmibe se vesznek minket,persze ez jogos.Én is ezt sinálnám fodított esetbe
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!