Ha választanod kéne, melyiket választanád?
A szituáció: éhezel, nincs mit enned, egy erdőben, vagy lakatlan szigeten (a kérdés szempontjából nem ez a fontos) bolyongsz. A két lehetőség:
A: találsz egy gombát, ami elég nagy a valószínűsége, hogy mérges, tehát ha megeszed, meghalsz.
B: nem eszed meg a gombát, inkább vállalod a kockázatot, hogy 2 hét múlva éhen fogsz halni.
Ha akarsz, írhatsz mellé magyarázatot is! És kérlek, írd oda, hogy fiú vagy -e, vagy lány!
Jó töprengést!
a 12:52-es vagyok(abból is az első:D)
valóban most erről nekem is beugrott hogy a gombának gyakorlatilag semmi tápértéke nincs,így ha megenném is éhenhalnék.
17f
Jó, akkor a 2. válaszoló kimerítette mindkét választ. :)
Különben a kérdést az indította bennem, hogy nincs az a pénz, hogy én gombát egyek... És ha az mentene meg az éhhaláltól, akkor sem enném meg. Mert ha megenném, is meghalnék, akkor nem tök mindegy? :D
Na de nem mindenki áll ugyanígy a kérdéshez. :)
Amúgy meg igenis van rajta mit töprengeni, mert ha élesben kéne döntened, nem biztos, hogy azt választanád, amit most írtál.
nem eszem meg,legfeljebb leveleket eszem,azzal is eléldegélek valameddig,egy erdőben/szigeten meg biztos van
ha meg lakatlan sziget,lehet,hogy még kókuszdiót is találok
nagyobb gond inkább egy szigeten a víz,mint a kaja...a tengerből ugyanis nem lehet inni :S
14:11
Erről nem szól a kérdés. Akkor kéne döntened. :)
(Tudod, ha felvillantanám a lehetőségét, akkor senki sem gondolkodna a válaszon.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!