Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek ilyen esetben?

Mit tegyek ilyen esetben?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, nagyon azt érzem, hogy feladni tudnék mindent, tanulásra értem főleg, de igazából a napi dolgaimat is küzdelemnek érzem, hogy teljesítsem.
2012. ápr. 10. 23:05
 1/8 A kérdező kommentje:
Elkezdek "megváltozni" és iszonyú hamar feladom.Annyira gáz, hiszen fiatal vagyok, tök sikeresnek kéne lennem, ahogyan körülöttem sokan azok is, a korosztályomból, de ez most nem hirtelen felindulásból jön ki belőlem, egyszerűen lusta vagyok, és semmi kitartásom, nem tudok küzdeni, előre menni, nyögvenyelős az egész életem, évekről beszélek itt,kb az utóbbi 5-ről.tudtok valamit tanácsolni?
2012. ápr. 10. 23:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Depressziós vagy? Valami nem jött össze az életedben vagy bántottak? Vagy nem tudod, hogy mi váltotta ki ezt a változást. Azelőtt az öt év előtt milyen voltál?
2012. ápr. 11. 09:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy depressziós lennék, jó kedvem szokott lenni, kivéve mikor ezt a tényt látom magam előtt. kb 5 éve, még azért nem volt ilyen a helyzet, akkor többet tettem magamért. Szerintem ez nem depresszió, hanem lúzerség, és megkéne ráznom magam, hogy kijöjjek belőle, de nem megy, semmi kitartásom. Lustább vagyok, mint az átlag.
2012. ápr. 11. 16:03
 4/8 Tactical ***** válasza:

És ezt a lustaságot nem szoktad a fantáziáddal elnyomni, hogy pl. beleképzeled magad szituációkba, ahol számodra igazán fontos dolgokért küzdesz?

És úgy érzed, hogy legalább , ha egy kicsit lenne másabb a világ/környezeted, akkor már szabadabban tudnál élni.

2012. ápr. 11. 17:59
 5/8 A kérdező kommentje:

dehogynem! ilyenekbe minden nap beleképzelem magam, többször is. ezeknek élek kb. sőt, úgy érzem, hogy valamelyest ezek az álmodozások ki is elégítenek, nincs igényem mellettük a tartalmas életre, legalábbis kényelmetlenebb tenni azért, hogy a valóságban is úgy legyen, mint ahogy ott látom magam.így inkább nem is fárasztom magam azzal, hogy dolgozzak értük, ha ott erőfeszítés nélkül is átélhetem a sikert napi többször.

igyekszem egyébként kitologatni a határaimat, ma pl futni mentem, mikor nagyon nem fűlött a fogam hozzá, ez nálam már haladás a mostani helyzetemben, eléggé magam alatt vagyok.

2012. ápr. 11. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Döntsd el, hogy mit szeretnél csinálni. Mit élsz át a legtöbbet és a legjobb érzéssel gondolatilag és menj el egyetemre. Lehet, hogy pillanatnyilag nagy lépésnek tűnik, de szerintem ez segitene rajtad.

Tanulnál is egy szakmát, amit szeretsz, új emberekkel ismerkedsz meg. Új barátok, új környezet. Szerintem ezzel megerősödnél. :)

2012. ápr. 12. 08:54
 7/8 A kérdező kommentje:

Járok egyetemre, és ez az álmom aminek tanulok, és elég nagy kihívás is(nehéz) nekem a suli, mégis nehezen veszem rá magam arra, hogy tanuljak.Kicsit erőszakolnom kell magamnak ezeket a kényelmetlen dolgokat,mióta kiírtam ezt a kérdést, erre jöttem rá. Máshogy nem fog menni.

Köszönöm akik írtak, még örülök, ha valaki ír persze.:)

2012. ápr. 12. 23:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Milyen szakon vagy, ha kérdezhetem?
2012. ápr. 13. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!