Mit tegyek ilyen esetben?

És ezt a lustaságot nem szoktad a fantáziáddal elnyomni, hogy pl. beleképzeled magad szituációkba, ahol számodra igazán fontos dolgokért küzdesz?
És úgy érzed, hogy legalább , ha egy kicsit lenne másabb a világ/környezeted, akkor már szabadabban tudnál élni.
dehogynem! ilyenekbe minden nap beleképzelem magam, többször is. ezeknek élek kb. sőt, úgy érzem, hogy valamelyest ezek az álmodozások ki is elégítenek, nincs igényem mellettük a tartalmas életre, legalábbis kényelmetlenebb tenni azért, hogy a valóságban is úgy legyen, mint ahogy ott látom magam.így inkább nem is fárasztom magam azzal, hogy dolgozzak értük, ha ott erőfeszítés nélkül is átélhetem a sikert napi többször.
igyekszem egyébként kitologatni a határaimat, ma pl futni mentem, mikor nagyon nem fűlött a fogam hozzá, ez nálam már haladás a mostani helyzetemben, eléggé magam alatt vagyok.

Döntsd el, hogy mit szeretnél csinálni. Mit élsz át a legtöbbet és a legjobb érzéssel gondolatilag és menj el egyetemre. Lehet, hogy pillanatnyilag nagy lépésnek tűnik, de szerintem ez segitene rajtad.
Tanulnál is egy szakmát, amit szeretsz, új emberekkel ismerkedsz meg. Új barátok, új környezet. Szerintem ezzel megerősödnél. :)
Járok egyetemre, és ez az álmom aminek tanulok, és elég nagy kihívás is(nehéz) nekem a suli, mégis nehezen veszem rá magam arra, hogy tanuljak.Kicsit erőszakolnom kell magamnak ezeket a kényelmetlen dolgokat,mióta kiírtam ezt a kérdést, erre jöttem rá. Máshogy nem fog menni.
Köszönöm akik írtak, még örülök, ha valaki ír persze.:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!